מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נק' אדומות קופרוז אצל ילדטלי28/11/2009
שלום,
לבני בן ה-8.5 יש מספר נקודות אדומות על הפנים שהבנתי מהרופא עור שמדובר בקופרוז. הם לא בצורת פסים רשתיים אלא ממש עיגולים נקודתיים.
פעם אחת רופא עור שרף נקודה אך היא חזרה, וכעת הצטברו עוד נקודות חדשות במוקדים שונים על הפנים.
אשמח לדעת האם כדאי שוב לשרוף אצל רופא עור (הליך די כואב לילד) או האם יש טיפול לייזר שעוזר להעלים, או האם ישנה משחה יעילה?
מדובר במטרד ויזואלי לילד ואשמח לכל עזרה.
תודה,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנגיומות
ד''ר מיכאל שוחט04/12/2009ניתן לטפל עיי לייזר מקומית לאחר מריחת משחת אילחוש מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וערב טובאור28/11/2009
יש לי כמו חורים קטנים כאלה רק בלחיים מתוצאה של אקנה ורציתי לדעת מה אפשר לעשות איתם איזה טיפולים יכולים לעזור ועוד שאלה בבקשה האם אפשר לעשות טיפולים לפני שנגמרו לי כל הפצעים בפנים או אפשר רק אחרי כאילו יש לי פצעים אבל כמו פעם ממש בודדדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009ניתן עיי פילינג כימי או טיפולי לייזר מקומיים לשפר את מראה העור עדיף לטפל כשהפצעים חולפים ואולם לא תמיד הדבר אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך שוב ד''ר מיכאל שוחט
אור18/12/2009יש לי כמה שאלות בבקשה אני מאוד רציני ומקווה שתענה לי בהקדם בבבקשה קודם כל זה רצתי לדעת בבקשה אם אתה עושה את הטיפולים שהצעת לי?!אם כן אני כבר יצור איתך קשר ו...רציתי לדעת בבקשהכמה עולה טיפולים כאלה בערך אם אפשר ועוד משו בבקשה מתי אפשר לעשות תטיפול הזה ומתי לא?!אין לי כל כךה רבה פצעי בגרות כמו פעם אני שם משחה בלילה וזה עוזר ואני בן 21דרך אגב לידע כללי אשמח אם תענה לי על השאלות בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
ד''ר מיכאל שוחט18/12/2009אני מבצע את את הטיפולים במירפאה בתא ניתן לעבור את הטיפולים במידה והפצעים מינימליים לעיתים בלייזר יש צורך בסידרה של טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזקים למטפל בלייזראנג'לה פיטרמן24/11/2009
שלום רב!
אני מתעתדת לעבוד כמפעילת מכשיר להסרת שיער בלייזר מסוג "פלומר" ומאד חוששת מתופעות לוואי שעלולות להיות לי כי מטפלת.
אודה לך אם תעדכן אותי אם אכן ישנם תופעות כאלו ואשמח אם תפנה אותי לפרסומים מדעיים המתייחסים לחשיפה של מי שמטפל לאורך זמן במכשיר כזה.
בתודה מראש
אנג'לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזקים למטפל
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009עלייך להרכיב משקפי מגן המתאימים לסןג הטיפול מעבר לכך אין סיכון נוסף להתראות דר שוחט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהחלק הפנימי של האףליאורה23/11/2009
היי,
האם ניתן להסיר לצמיתות שיער מהחלק הפנימי של האף (קרוב לנחיריים?) אם כן? כיצד? באמצעות לייזר?
האם מדובר בתהליך מסוכן?
האם עלולה להתרחש צמיחה מוגברת לאחר מכן?
אשמח לקבל פרטים,
תודה,
ליאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט24/11/2009ניתן להסיר בלייזר בעדינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהlina20/11/2009
אני סובלת מצלקות אקנה כמעט בכל הפנים, מצח לחיים, סביב העיניים. הצלקות לא עמוקות באופן מיוחד. התחלתי טיפול ב PALOMAR STARLUX 1540 בהדסה אופטימל, אבל שמעתי שיש טיפולי ליזר אחרים שהם גם מעוררים יצירת קולגן וגם מקלפים....סיימתי עד עכשיו רק טיפול ראשון...והשאלה מה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט21/11/2009עדיף טיפול בלייזרים מקלפים בשיטת הפיקסל כמו ארביום או co2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודה בלייזרת19/11/2009
שלום,
לפני כשבועיים הסרתי נקודה קטנה בצבע העור בלייזר,
הגלד החום שנוצר כתוצאה מהטיפול התייבש ונפל וכעת יש במקומו עור אדום /ורוד בהיר, רציתי לשאול תוך כמה זמן בערך העור אמור לחזור לצבעו הטבעי (צבע העור הטבעי בהיר- לבן) . והאם יש סיכוי שהצבע הורוד- אדום ישאר לנצח?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט21/11/2009הגוון הוורדרד עובר תוך מס חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר בעור הפניםרונית16/11/2009
אני בת 28 מעוניינת לעבור טיפול לייזר בפנים להצערת והבהרת כתמים,
רציתי לדעת האם קיימים סיכונים או מקרים שגרמו לנזקי כלשהם,
והאם השיטה בכלל הוכחה כמוצלחת,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני הסרתי נקודה בלייזר
ת19/11/2009הי,
אני יכולה לספר לך מנסיוני שהסרתי לפני שבועיים בערך נקודה בלייזר, במהלך 13 יום את מקום הנקודה כיסה מן פצע שהתקשה (גלד) והיה בצבע חום. לאחר 13 יום הגלד התקלף מעצמו ונפל ועכשיו צבע העור באותו מקום בצבע אדמדם- ורדרד, אני מקווה שעוד שבועיים הצבע הורוד יתחלף בצבע העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לנקודה...
צחי19/11/2009אצל מי עשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
ד''ר מיכאל שוחט21/11/2009טיפולי לייזר יכולים להסיר כתמים וכלי דם מהפנים יש לעבור את הטיפול עיי רופא מומחה הסיכון לכויה ואף במיקרים נדירים צלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהצחי16/11/2009
יש לי בלחיים חורים קטנים כאלו שנגרמו לי כתוצאה מאקנה שהייתה לי..
החורים הקטנים הללו באור יום נורא לא אסתטיות ונורא מגעילות דבר שפוגע בי נורא.
בנוסף לכול העור שלי שמנוני,והצלקת-חורים-נקבוביות נמצאות רק בלחיים וכול שאר הפנים חלקות למעט בלחיים,בגלל זה,זה גם בולט יותר!חשוב לציין שהחורים הקטנים הם צלקות שטחיות לחלוטין ולא עמוקות.וצבע העור שלי הוא בהיר למרות מוצאי המזרחי.
כיצד ניתן לשפר את מראה הפנים שנפגעו מאקנה,דבר שיגרום לי להרגיש טוב בבוקר ולהתעורר עם חיוך על הפנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט21/11/2009ניתן לטפל מקומית בלייזרים מקלפים בשיטת הפיקסל כמו ארביום או CO2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר - להסרת שיער ולהצמחת שיערשרית11/11/2009
כיצד הלייזר יכול לשמש לתהליכים הפוכים: גם להסרת שיער וגם להצמחת שיער?
אני יודעת שמדובר בעוצמות שונות.
האם מסרק לייזר המצמיח שיער פתאום עלול להסירו?
האם תוכלו להפנות אותי למחקר כתוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזרים
ד''ר מיכאל שוחט13/11/2009מדובר על טכנולוגיות שונות לחלוטין אל אף שמדובר בשני המיקרים על מכשור לייזר או קרן אור
היעילות של מסרק לייזר עדיין לא הוכחה באופן מוחלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזראיריס10/11/2009
היי.
כמה טיפולי לייזר צריך על מנת להעלים או לפחות לטשטש למינימום צלקת אקנה בפנים??
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד''ר מיכאל שוחט13/11/2009השאלה באיזה לייזר מטפלים בדכ שימוש בלייזרים מקלפים יעיל יותר ויש צורך ב2 עד 4 טיפולים שימוש בלייזרים מחממים כמו 1540 אפקטיבי פחות ויש צורך ב4 עד 6 טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות לאחר טיפול פנים בלייזרת10/11/2009
שלום,
הסרתי יבלת ויראלית מהפנים באמצעות לייזר.
אני נוטלת גלולות למניעת הריון כבר 3 שנים, רציתי לשאול האם כדאי להפסיק כעת את השימוש בהם מחשש לפיגמנטציה עקב הטיפול בלייזר.
כלומר האם כעת לאחר הטיפול בלייזר העור רגיש יותר לכתמים שעלולות לגרום הגלולות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד''ר מיכאל שוחט10/11/2009מומלץ שימוש בקרם הגנה משמש וניתן להמשיך גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת יבלת ויראלית מהאף ע"י לייזרת08/11/2009
שלום,
הסרתי מהאף יבלת קטנה בצבע העור שכמעט ולא הייתה מורגשת, ע"י לייזר.
כרגע (מס' ימים לאחר הטיפול) במקום בו הייתה היבלת יש עיגול חום- שחור גדול ובולט לעיין (כמו פצע פתוח).
רציתי לשאול תוך כמה זמן זה אמור לעבור? ומה הסיכוי שתשאר צלקת או שצבע העור ישתנה לחום, העור המקורי הוא בהיר מאוד?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
ד''ר מיכאל שוחט10/11/2009הריפוי יכול להמשך בין שבוע לעשרה ימים תתכן צלקת בגוון בהיר לבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל04/11/2009
אני מעוניינת לעבור טיפול להעלמת צלקות אקנה.
ההתלבטות שלי בין טיפול פילינג עמוק לטיפול בלייזר פולמר 1540
אני יודעת שטיפולי פילינג מונעים הצטברות של קומודונים
האם טיפול לייזר גם?
ואם שני הטיפולים מעלימים נקבוביות פתוחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיליג עמוק ולייזר
ד''ר מיכאל שוחט10/11/2009שני הטיפולים לא מעלימים נקבוביות באופן מלא בפילינג עמוק יתכן שיפור של הנקבוביות לגבי קומדונים במידה והעור שומני יתכן שיפור אבל שוב אין הבטחה להעלמות קיים טיפול נוסף באם מדובר בצלקות אקנה אפקטיבי יותר מ1540 והוא פיליג לייזר בשיטת הפיקסליים זהו טיפול פילינג בלייזר ולא טיפול שאינו גורם לקילוף כמו 1540
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגמי הלייזריעלי02/11/2009
שלום בעברי עברתי טיפולי לייזר בפנים ומאז העור שלי נעשה מחוספס כמו נקבוביות פתוחות מעיין הייתי מתארת חררה בפנים המרקם של העור אינו חלק אלא מלא נקודות בכל הפנים מה ניתן לעשות איך ניתן לפתור את הבעיה שמעתי על שיוף מכני או פילינג עמוק אך אין איזו תרופה למריחה שתשנה את מרקם עור הפנים
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקבוביות
ד''ר מיכאל שוחט02/11/2009ניתן למרוח רטין a יום יום בערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה אחרי רקוטןדוד29/10/2009
אני אחרי טיפול ברקוטאן שבגללו ניהיו לי צלקות בפנים..
עכשיו הפצעים מתחילים לחזור לי
ואני לא רוצה לקחת עוד פעם כדורים
לפני שיהיו יותר פצעים, יש טיפול בלייזר שעוזר גם בקשר לצלקות וגם לפצעים???
אם אפשר שיהיה כמה אפשרויות שאני יחקור עליהם... תודה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן31/10/2009הטיפול ברואקוטן מונע הופעת הפצעים אך אינו מטפל בצלקות. במידה והטיפול אינו יעיל ניתן לחזור עליו. בעבור הצלקות לעיתים ניתן לבצע קילוף עור אולם גם פעולה כזו מביאה בד"כ תוצאות חלקיות. בכל מקרה כדאי להמתין כחצי שנה בין סיום הטיפול ברואקוטן לבין ביצוע הקילוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)