טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, גיל 26 משקל 48 לפני 4 חודשים עברתי הפסקת הריון עקב רעלת הריון+הלפ סינדרום. כרגע עוברת סידרה מקיפה של בדיקות. עד כה נראה כי יש לי תסמונת אפלא.נתבקשתי לחזור על בדיקות הקרישה בעוד כ3 חודשים. לפי הבנתי אסור לי להרות כרגע עד לגמר הברור. ביקשתי לעשות בדיקות דם כדי להיות רגועה שאני פוריה עדיין(למרות כל מה שקרה לי ולמרות הגרידה). בביקות הדם E2 - 192, פרוגסטרון 1.6 האם הערכים תקינים? כך גם ביום ה10 למחזור עשיתי US: עובי הרירית 4.23, בשתי השחלות נצפו זקיקים קטנים. האם הבדיקה תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הבדיקות שביצעת לא יכולות להצביע על פוריות או אי פוריות. בכל מקרה אין סיבה לחשוב במקרה שלך על בעיית פוריות. מציע לסיים את בירור הקרישיות. שיהיה בהצלחה בהריון הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר