טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, גיל 35+2 לפני כ 3 חודשים עברתי הפלה עקב עובר שלא התפתח - לא היה דופק כרגע שבוע 8+4 , לצערי לפני כשבוע וחצי היה לי חום וחולשה ועשיתי CMV מצ"ב התוצאות: CMV IGG 61.5 POSITIVE CMV IGM POSITIVE
CMV IGG AVIDIITY 11% אני מודעת לי שבצב זה יש 2 אופציות: או לעשות מי שפיר או לבצע הפסקת הריון האם אני צריכה לעשות בירור מקיף לתופעה?
תודה מראש גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אכן שתי האופציות קיימות. יש לזכור כי עדיין יש סיכוי סביר שהעובר לא יידבק . במידה ויש פגיעה קשה ניתן לראות סימנים לכך כבר בסקירת המערכות. במידה ולא - ניתן לבצע דיקור בשבוע 22 כדי לשלול הימצאות הוירוס במי השפיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד