הפלות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות
    כוכב
    31/08/2011

היי

אני בת 33.9, מנסה להיכנס להריון כבר שנה וחודשיים.בירור אצלי ואצל הבן זוג הכול תקין(.עברתי גם מעקב זקיקים שני מחזורים) ולאחר 7 חודשים נכנסתי להריון,העובר לא התפתח ועברתי הפלה עם ציטוטק.מייד בלי לקבל מחזור נכנסתי להריון ושוב ההריון היה לא תקין.מאז נאמר לי לעשות הפסקה של חודש ומאז שני מחזורים לא הצלחנו.עברתי בדיקות גנטיות ובדיקות לקרישות דם על מנת להבין אם יש בעיה והכול תקין,בהריון השני עברתי גרידה והחומר ההריוני נשלח לבדיקה והכול היה תקין.אני מטופלת כבר שלושה חודשים בדיקור סיני ושתית מיץ סלק.אני בודקת ביוץ בעזרת ערכות ביוץ.האם עלי להמתין לפני שאני פונה ליעוץ?ואם כן כמה זמן?האם דיקור סיני עוזר?האם מיץ סלק עוזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות חוזרות

הוספת תגובה

• הפלות חוזרות - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    12/09/2011

רצוי לפנות למרפאת פוריות להערכה מחדש, לעבור על כל הבדיקות שנעשו כולל פרופיל הורמונלי, הערכה חוזרת בבדיקת US וכו'. כמו כן מומלץ לבצע צילום רחם. לגבי דיקור סיני - ההשפעה העיקרית שלו היא בנושא הרפייה שזה בסה'כ פקטור חשוב. לגבי מיץ סלק - לא ידוע לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו