טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשאול,קראתי לגבי הפרוהורמון dhea האם כדאי ליטול טבליות של זה על מנת שיהיה גירוי טוב יותר לשחלות? בינתיים רק התחלתי בטיפול הנוכחי טיפול הורמונלי של גונאל f 75 ליום. בטיפול הנוכחי לא נוצרו זקיקים נוספים מלבד זקיק אחד שגם כך היה גדול בתחילת המחזור וזהו. האם רופאים אכן רושמים מרשם לפרוהורמון הזה לפציינטיות? אני בת 37,רמת fsh תקינה אך ברור שככל שעולה הגיל הרזרבה השחלתית יורדת..האם זה עשוי לסייע? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ליאת שלום, אכן ישנן עדויות שהפרו הורמון יכול לשפר תוצאות סטימולציה בנשים הסובלות מתגובתיות ירודה של השחלות או בנשים עם FSH גבוה. מכיוון שאינך נכנסת לקטגוריהת אלו לא הייתי ממליץ שתתחילי מראש בנטילתו. מה עוד שגרוי עם 75 יחידות הוא גרוי מאוד מאוד קל ובמידה והתוצאות הרצויות אינן מושגות הייתי ממליץ להעלות המינון לפני נטילתו.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד