למינריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למינריה
    מיטל
    31/10/2011

שלום רב,

אני בשבוע 9 + 3 העובר מתאים לגיל של 6 שבועות (3 מ"מ) ללא דופק, אחרי הרבה בדיקות אולטראסאונד ואחרי המתנה של שבועיים ( בשבוע 7 הרופא ראה רק שק הריון ושק חלמון) הוחלט שאני צריכה לעבור גרידה, מכיוון שאין שינוי הוא לא מתפתח.
    זהו הריון שני שלי אחרי הריון תקין ולידת ואקום בשבוע 42.
    אני אמורה לעבור היום החדרה של למינריה לפני גרידה שנקבעה למחר.
    הייתי מבקשת לקבל קצת אינפורמציה לגבי התהליך שאני עומדת לעבור, מה זאת למינריה? האם זה כואב? מה אני אמורה להרגיש כשזה בתוכי?
    וכן לגבי הגרידה מה קורה אחרי? מתי אני אמורה לקבל מחזור? ואיך אדע שקיבלתי מחזור סדיר ולא ניקוי של הגוף משאריות?
    ושאלת השאלות מתי אוכל לנסות שוב להכנס להריון?
    אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות על כל שאלותי במהרה, בגלל רמת הדחיפות.

אני מעריכה את זה מאוד,
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למינריה

הוספת תגובה

• למינריה - תגובה

ד''ר דן לוין
    31/10/2011

מיטל שלום,
    למינריה היא מעין גליל בקוטר 3-4 ממ ובאורך 2 סמ שמוחדרת לצוואר הרחם בזמן בדיקה גניקולוגית.
    ההליך עצמו מלוה בחוסר נוחות ולעיתים כאב . במהלך הלילה שהתכשיר נמצא בצוואר הרחם הוא סופח נוזלים ובעקבות כך מתנפח ומרחיב בצורה עדינה את צוואר הרחם כדי לאפשר ביצוע פעולת ריקון הרחם.
    וסת מויע בד"כ 4-6 שבועות לאחר הפעולה.
    שבועיים לפני הוסת מופיע ביוץ. לא תמיד ניתן לדעת מתי זה יהיה לאחר גרידה.
    לגבי הריון לאחר הפלה וגרידה ישנם דעות חלוקות. לטעמי בנתונים שלך ניתן לנסות מיד לאחר ביקורת לאחר הגרידה .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו