מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור שהשתנהמיקי01/11/2011
שלום,
אני בת 29, בריאה וללא עבר גניקולוגי מיוחד. בשלושת החודשים האחרונים אני ובעלי מנסים להיכנס להריון. מהרגע שהתחלנו לנסות המחזורים שלי השתנו מאוד- פעמיים שהם התחילו בשלושה ימים של כתמים חומים והמשיכו בשלושה ימים נוספים של מחזור מאוד דליל.
המחזור הנוכחי הקדים בשבוע, וגם הוא דליל מאוד, אפשר לשים לב בכתמי דם רק בניגוב.
בנוסף, התחושה בזמן המחזור שונה מאוד מבעבר- בחילות, כאבי בטן, סחרחורות וכד'.
הייתי אצל רופאים, ביצעתי אולטרסאונד מספר פעמים והכל נראה תקין וכן פרופיל הורמונלי שגם נראה תקין.
אציין שאני לא לוקחת גלולות ב-10 שנים האחרונות, עד עכשיו המחזור שלי היה סדיר והגיע כל 31 יום.
אני מאוד רוצה להיכנס להריון ומעט מודאגת לגבי כל נושא המחזור ותקינותו. האם יש איזושהי סיבה לשינוי שהגיע עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שהשתנה - תגובה
ד''ר דן לוין01/11/2011מיקי שלום
על פניו לא אמור להיות שינוי.
הייתי ממליץ להמשיך לנסות, ובמידה ושוב מופיעים בחילות וסחרחואת הייתי מבצע בדיקת הריון גם אם יש דימום וסתי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
מיקי02/11/2011קודם כל, תודה על תגובתך המהירה
יש לי מספר שאלות נוספות-
האם ייתכן שבגלל ההתכווננות להריון והגברת תדירות יחסי מין האיזון ההורמונלי הופר?
עצם כך שהמחזור כ"כ דליל, וצבעו חום כהה אינו בעייתי?
האם העובדה שהמחזור הוקדם בשבוע יכולה לשבש את כניסתי להריון?
ודבר נוסף- עצם זה שהמחזור הפך להיות יותר "מורגש", לראשונה בחיי, זה תקין???
תודה רבה והמשך יום טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים - תגובה
ד''ר דן לוין02/11/2011מיקי שוב שלום
לחץ נמשי לעיתים יכול להשפיע על סדירות המחזור ואופיו.
בנוסף למה שכבר אמרתי אני ממליץ שתי דקי על ידי רופא נשינו שתבצעי בדיקת pap כדי לוודא שהדימום לא ממקור צווארי.
בכל מקרה אין תחליף לשיחה מעמיקה ובדיקה שלך עם רופאך המטפל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)