מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםטלי14/11/2011
שלום רב,
בת 43. במשך שנים סביב ביוץ היתה לי פיעלות מעי אליה נלוותה הפרשה רירית. לפני כחצי שנה, חלה עליה דראסטית בLH וב FSH (קפצו תוך פחות משנה מערכים נורמאלים לפריון, למעל 21 ומדאיג מאוד כי אין לי ילדים). לשינוי זה נלוו הרבה שינויים פיזיולוגיים - הורמנאלים, ובין היתר גם ירידה עד כמעט הפסקה של ההפרשה האסטרוגנית סביב הביוץ (וספק אם עוד יש ביוץ). במשך שנים, סביב הביוץ גם היתה לי פעילות מעי שלוותה בהפרשה רירית. בדרך כלל היתה זו פעילות מעי לאחר עצירות או פעילות מעי מסיבית והן אפיינו את הפעילות המעי שסביב הביוץ. גם כעת, במועד שהיה אמור לכאורה להתרחש ביוץ (ואיני יודעת אם אכן התרחש) הופיעה לי פעילות מעי המלווה באותה הפרשה שתארתי. האם הפרשה זו יכולה לרמז אולי על ביוץ? מה מקור ההפרשה? האם היא מפי הטבעת או מהנרתיק? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר דן לוין15/11/2011טלי שלום
אכן תהליך מוזר שאיני בקיא בו.
ממליץ שתפני לרופא המשפחה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)