טיפול אנטיביוטי וכאבים לאחר גרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אנטיביוטי וכאבים לאחר גרידה
    קרן
    01/12/2011

שלום!
    אתמול עברתי גרידה לאחר שבשבוע 8 לא ניצפה דופק. אני לאחר שלושה הריונות כשההריון השני היה בניתוח קיסרי לאחר מצג עכוז. לאחר ההריון השליש עברתי היסטרוסקופיה עם FALSE ROUTE. הפעם לפי מה שאמרה לי האחות לאחר הגרידה "מאוד השתדלו שלא לעשות לי את אותה הבעיה מכיוון שהיה קשה לפתוח את צוואר הרחם... אני מקווה שהדבר לא נעשה בצורה אלימה מידי ויגרום לי נזקים בעתיד כי אני רוצה עוד ילדים,בכל מיקרה לפי מכתב השחרור זה לא כתוב...
    לא קיבלתי המלצה לנטילת אנטיביטיקה לאחר הגרידה האם זה בסדר? אציין שבמקביל (בנוסף לכל הצרות) גם קיבלתי אנטיביוטיקה רפרפן עקב דלקת גרון חיידקית אז אולי מסיבה זו לא המליצו לי ליטול עוד אנטיביוטיקה? כמו כן אציין שאתמול לא סבלתי כמעט מכאבים אלה רק מטשטוש אבל היום החלו כאבים וגרד בנרתיק וצריבה בעת מתן שתן האם יכול להיות שזה כתוצאה מהפעולה או שעלי ללכת להיבדק?
    מחכה מאוד לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול אנטיביוטי וכאבים לאחר גרידה - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    01/12/2011

ככלל - במידה והגרידה עברה ללא סיבוכים אין צורך במתן אנטיביוטיקה.
    הסומפטומים שאת מתארת יכולים להיות קשורים לדלקת בשתן. ממליץ לפנות לבדיקת שתן במרפאת האם כדי לשקול צורך בטיפול אנטיביוטי על רקע זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו