מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלות חוזרות ובלוטת התריסשלומית02/12/2011
אני אחרי שלוש הפלות, הראשונה יזומה, והשתיים שאחר כך בעקבות אובדן דופק סביב שבוע 9.
החל מההריון הראשון בלוטת התריס שלי החלה לחרוג והגיעה ל 5.2.
אחרי כל הפלה היא ירדה קצת אבל לא חזרה לאיזון, ובכל הריון היא קפצה שוב,
רופא משפחה לא חושב שזו סיבה להפלה, למרות שרופא נשים שהוא מנהל מחלקת נשים באחד מבתי החולים, המליץ אחרי ההפלה השניה לאזן אותה טרם כניסה להריון, רופא משפחה סרב, נכנסתי להריון שוב בטווח של חודשיים אחרי ההפלה ושוב לא היה כבר דופק בשבוע 11, גודל העובר התאים ל 9.
האם יש קשר לבלוטת התריס? בנוסף בשני המקרים היה לי גם חיידק בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות ובלוטת התריס - תגובה
ד''ר דן לוין02/12/2011שלומית שלום
בלוטת התריס הינה מהבולטות המפרישות הורמונים החשובות בגוף ומשפיעה על כל המערכות כולל מערכת הרבייה.
אני ממליץ מאוד שתתחילי ליטול אלטרוקסין במינון שיגרום לירידה של ה TSH מתחת ל 2.5.
בנוסף אני ממליץ לברר קרישיות יתר מולדת ונרכשת, לבדוק מחלות אוטואימוניות וגם לבצע בדיקה כרומוזומלית לך ולבן זוגך.
בדיקת חלל הרחם ע״י היסטרוסקופיה או צילום רחם הם שלב הביקור הבא.
לעיתים גם אם לא נמצא בעיה נוספת ובלוטת התריס תהיה מאוזנת היטב עדיין יש מקום לאיפול אימפירי ( ללא מציאת מחלה כל שהיא) בנוגדי קרישה או בנוגדי דלקת בצורת סטרואידים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)