מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה לפני שבועייםטל12/12/2011
ד"ר לוין שלום,
עברתי הפלה יזומה לפני שבועיים,
אני מציינת כי רציתי ההריון אך אני סובלת מהיפרמזיס קשה ביותר כך שלא הייתה לי ברירה והחלטתי לותר על ההריון, אני אמא לשני ילדים שהגיעו לעולם לאחר הריונות קשים ביותר ושמירת הריון 9 חודשים עד לידתם (הקאות מרובות, עירויים, אשפוזים ממושכים, ירידה דרסטית במשקל)
אני מאוד רוצה ילד שלישי, נכנסתי לעצבות קשה לאחר ההפלה וחושבת תמיד איך להביא את הילד הבא לאחר שארגיש מספיק חזקה.
1. האם כדאי לי בכלל לנסות שוב לאחר שההריון האחרון השבית אותי כבר בשבוע השלישי?
2. האם יש מה לעשות על מנת שההריון שלי לא ילווה בהיפרמזיס?
3. האם כדאי לי להסתפק בשני ילדיי ולא להיכנס להרפתקה שמסכנת את חיי?
אני ממש מיואשת ועצובה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה לפני שבועיים - תגובה
ד''ר דן לוין12/12/2011טל שלום
אני מצטער לשמוע על שעברת.
לגבי שאלותייך, חלקן אינן בתחום המקצועי שלי ואינני יכול לחוות דעה על משהו כל כך אישי כמו האם כדאי להסתפק בשני ילדים.
ישנם מספר תרופות ותרכיבים שניתן לנסות אך אני משאר שניסית הכל.
אפשרות אחרונה שניתן לשקול היא פונדקאות. לפי תיאורך ההריון מסכן את בריאותך הגופני והנפשי ולכן יש מקום לשקול זאת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)