ניסיון כניסה להריון לאחר הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון כניסה להריון לאחר הפלה
    לינור
    13/12/2011

שלום, אני מנסה להיכנס להריון קצת יותר משנה.
    בגלל שהוסת שלי לא סדירה אין לי ביוץ בכל מחזור ולכן בשנה האחרונה לקחתי איקאקולמין, בפעם השנייה שלקחתי איקאקלומין לפני 10 חודשים נקלט הריון אך לצערי לאחר 10 שבועות היה צריך להפסיק אותו בגלל שלא היה עובר ועברתי גרידה.
    כיום אני ממשיכה עם האיקקלומין הפעם זאת תהיה פעם חמישית מההפלה.
    בפעם שעברה עשינו מעקב מאוד יסודי שכלל בדיקת זקיקים ודם ואפילו ביום שנראה זקיק גדול הרופא נתן לי זריקה שנקראת OVITRELLA 250 אך לצערי מסיבות אישיות לא יכולנו לקיים יחסים בזמן זה.
    הוסת האחרונה שלי הייתה ב-10/12/11 והרופא נתן לי לקחת הפעם איקאקלומין ביום החמישי למחזור 3 פעמים ביום במשך 5 ימים בשילוב עם כדור חדש שנקרא PROGYNOVA 2 MG ביום השביעי למחזור בשילוב עם בדיקת דם וזקיקים. קראתי בהוראות של התרופה החדשה שקצת הפחידו אותי , האם זה תקין לשלב בין שתי התרופות האלו? האם זה תקין להמשיך עם איקאקולמין כל כך הרבה זמן?
    אשמח לתשובה תודה, לינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניסיון כניסה להריון לאחר הפלה - תגובה

ד''ר דן לוין
    13/12/2011

לינור שלום
    ניתן לשלב בין התרופות למספר נסיונות.
    הנושא שנוי במחלוקת אך אישית במידה ואין נתונים נוספים בעייתיים הייתי עובר לזריקות בשילוב הזרעה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה אבל אפשר

לינור
    14/12/2011

לדעת מהו תהליך של הזרעה? והאם לדעתך כדאי לנסות עוד פעם את הטיפול שהרופא הציע לי או לעבור להזרעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו