מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניסיון כניסה להריון לאחר הפלהלינור13/12/2011
שלום, אני מנסה להיכנס להריון קצת יותר משנה.
בגלל שהוסת שלי לא סדירה אין לי ביוץ בכל מחזור ולכן בשנה האחרונה לקחתי איקאקולמין, בפעם השנייה שלקחתי איקאקלומין לפני 10 חודשים נקלט הריון אך לצערי לאחר 10 שבועות היה צריך להפסיק אותו בגלל שלא היה עובר ועברתי גרידה.
כיום אני ממשיכה עם האיקקלומין הפעם זאת תהיה פעם חמישית מההפלה.
בפעם שעברה עשינו מעקב מאוד יסודי שכלל בדיקת זקיקים ודם ואפילו ביום שנראה זקיק גדול הרופא נתן לי זריקה שנקראת OVITRELLA 250 אך לצערי מסיבות אישיות לא יכולנו לקיים יחסים בזמן זה.
הוסת האחרונה שלי הייתה ב-10/12/11 והרופא נתן לי לקחת הפעם איקאקלומין ביום החמישי למחזור 3 פעמים ביום במשך 5 ימים בשילוב עם כדור חדש שנקרא PROGYNOVA 2 MG ביום השביעי למחזור בשילוב עם בדיקת דם וזקיקים. קראתי בהוראות של התרופה החדשה שקצת הפחידו אותי , האם זה תקין לשלב בין שתי התרופות האלו? האם זה תקין להמשיך עם איקאקולמין כל כך הרבה זמן?
אשמח לתשובה תודה, לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון כניסה להריון לאחר הפלה - תגובה
ד''ר דן לוין13/12/2011לינור שלום
ניתן לשלב בין התרופות למספר נסיונות.
הנושא שנוי במחלוקת אך אישית במידה ואין נתונים נוספים בעייתיים הייתי עובר לזריקות בשילוב הזרעה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה אבל אפשר
לינור14/12/2011לדעת מהו תהליך של הזרעה? והאם לדעתך כדאי לנסות עוד פעם את הטיפול שהרופא הציע לי או לעבור להזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)