עובר ללא דופק בשבוע 20

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובר ללא דופק בשבוע 20
    דנה
    19/01/2012

שלום,בת 37 הריון ראשון לאחר IVF עד שבוע 16 הכל היה תקין סקירה תקינה,שקיפות עורפית תקינה,בשבוע 16 התחיל דימום שנמשך במשך שבועיים,קיבלתי תמיכה דרך הנרתיק,אוטרוגסטן 200 לשבועיים,הדימום נפסק משבוע 18 עד כמעט 20,יומיים לפני בדיקת מי שפיר התחיל שוב דימום,באתי לבדיקת אולטרסאונד לפי מי השפיר ופתאום הרופא אומר שאין דופק לעובר,מיעוט מי שפיר,ושליה אחורית זה מה שהוא רשם לרופא המטפל ,כמובן שהייתי בהלם,לא הפסקתי לבכות,הרופא המטפל אמר שהמשקל מתאים לשבוע 18,והפנה אותי לגרידה באסף הרופא,יום ראשון הקרוב אני אמורה לעבור את הגרידה הוא גם אמר שזה לא בגלל הדימום,אז מה קרה בעצם?כרגע אף אחד לא נותן תשובה מדויקת מה גרם לעובר לא להתפתח בתוך הרחם,כל כך חיכיתי כבר שיעבור הארבעה חודשים עד הלידה ולצערי זה לא קרה,כולם מנסים לנחם אותי שהטבע עושה את שלו ויכול להיות שלעוברית הקטנה לא היה מספיק כוח לשרוד בתוך הרחם,ועדיף עכשיו מאשר בשבועות מאוחרים יותר או שחס וחלילה היה יוצא תינוקת לא בריאה,אבל הייתי רוצה תשובות יותר מדויקות,מה קרה אולי משהו אצלי לא תקין?
    אשמח לכל תשובה,תודה דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובר ללא דופק בשבוע 20

הוספת תגובה

• עובר ללא דופק בשבוע 20 - תגובה

ד''ר דן לוין
    21/01/2012

דנה שלום
    אשמח אם תוכלי לשלוח לי תמצית של השאלה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו