מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה בשבוע 25ליאת23/01/2012
בת 31, הריון ראשון מ-IVF.
כל הבדיקות הגנטיות שעשינו היו תקינות +קריוטיפ של בעלי.
שבוע שעבר בשבוע 25 עברתי לידה שקטה ולאחריה גרידה כי לעובר לא היה דופק. כל הבדיקות היו תקינות (שקיפות, סקירות, העמסת סוכר), העובר תאם בגודלו בדיוק לשבוע שלו. לרופאים אין תשובות מדוע זה קרה. ביקשנו נתיחה פתולוגית שתוצאותיה יגיעו רק עוד חודשיים.
הרופא נתן לי הפניה לבדיקות: קריוטיפ, פקטור 8,9,10,11,2,5,MHFR והומודיסטאין.
כמו כן, היסטרוסקופיה אבחנתית לודא שהרחם תקין בשל הגרידה.
האם יש בדיקות נוספות שרצוי שאבצע?
מתי אפשר להתחיל שוב בטיפולי פוריות?
האם יש לך הסבר להפלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה בשבוע 25 - תגובה
ד''ר דן לוין23/01/2012ליאת שלום
ברוב המקרים לא נגלה את הסיבה ללידה שקטה.
הייתי ממתין לתוצאות הבדיקות והנתיחה ומתחיל טיפולים לא לפני שעברו שני מחזורים סדירים.
במידה ולא ימצאו בעיה הסיכוי שהדבר יישנה קטן ביותר.
במידה וימצאו בעיה הטיפול ימנע הישנות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה בשבוע 25
ליאת24/01/2012תודה על המענה המהיר.
קיבלתי הפניה להיסטרוסקופיה אבחנתית שתבוצע רק לאחר קבלת המחזור.
1. האם רצוי שאבצע אולטרסאונד בשבוע הבא (שבועיים מההפלה והגרידה) לבדוק שהרחם תקין, שאין הדבקויות ושלא נשארו שאריות מהשיליה (ולא לחכות עד למחזור הבא)?
2. מתי לבצע בדיקות דם לבדוק את ערכי הבטא?
3. כמה זמן הדימום שבעקבות ההפלה עשוי להמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תגובתך לשאלותיי הנוספות
ליאת26/01/2012ליאת שלום
אני מציע שתפני לרופא המטפל שלך לייעוץ לקבלת תשובות על שאלותייך החשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תגובתך לשאלותיי הנוספות - תגובה
ד''ר דן לוין29/01/2012ליאת שלום
אני מציע שתפני לרופא המטפל שלך לקבלת תשובות לכל שאלותייך החשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)