דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה
    היי
    28/02/2012

לפני חמישה שבועות היה המחזור האחרון שלי. כניראה לא חישבתי נכון וקיימתי יחסי מין ביום השני של הפוריות. בגלל כל מיני סיבות לקחתי פוסטינור רק ארבעה ימים אחרי המגע. (באתר הכללית הייתה כתבה שמחקרים מצאו כי הגלולה אפקטיבית עד חמישה ימים ולא רק 72 כמו שכתוב)
    המחזור מאחר עד מאוד. בגלל שניכנסתי להריון לפני ארבע שנים - אני מזהה יפה את הסיפטומים (חזה כואב בטירוף, הפרשה רירית ואיחור של שבוע) .
    * האם האיחור הוא בגלל הפוסטינור?
    *אם במידה ויתכן הריון האם יהיה זה הריון מחוץ לרחם בגלל הפוסטינור ואם כך, איך אבצע הפלה?
    *אם במידה ואני בהריון ורוצה את גלולת המיפיגי'ן והציטוטק, כמה זמן תהיה הפרוצדורה עד קבלתם כי הגלולה יכולה להנתן רק בשבוע השביעי ואני כבר בחמישי...ולא רוצה גרידה. אז כמה תהליך הוועדה והבדיקות לוקחים עד מועד הטיפול ההפלתי?
    אני מודה לכם מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר דן לוין
    29/02/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו