שבוע 8 מודגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 8 מודגת
    סטל
    14/03/2012

ערב טוב אני בת 28 יש לי 3 ילדים ילד רביעי עברתי הפלה טיבעית לאחר שנה נכנסתי להריון היום אני שבוע 8 ויש לי דימומים כבר יומיים לא חזקות אבל יש דימומים הייתי בבית חולים ואומרים לחכות לפחות יומיים בגלל תוצאות בדיקות דם עולה או יורד ....השאלה למה זה קורה לי ?כי בעבר לא היתה לי בעיה יש לי ברוך השם 3 ילדים מה אני אמורה לעשות .יש סכיו שהרחם שלי חלש ?סליחה אם שאלתי יותר מדי שאלות אני מאוד מודגאת לא יכולה לישון מהמחשבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 8 מודגת

הוספת תגובה

• שבוע 8 מודגת - תגובה

ד''ר דן לוין
    16/03/2012

סטל שלום
    הפלות בשלב מוקדם של ההריון הן מאוד שכיחות.
    יתכן ואת צריכה תמיכה הורמונלית בהריון.
    ברוב המקרים ההריון הבא מסתיים בהצלחה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלה

סטל
    20/03/2012

ערב טוב הכן היה לי הפלה טיבעית .השאלה שלי ..אם יש לי בלוטת הטריס אני יכולה להיכנס להריון שוב ? יש לי בלוטת הטריס כבר 3 שנים ומאז אני נכנסת להריון ונופל לי .שכחי לציין אני שותה תרופה הרופא הביא לי .אני גרה בחול כך לאני לא יודעת אם בכלל כדי להיכנס להריון .וכמה זמן ממולץ להיכנס להריון שוב .כי לאחרונה ניכנסתי להריון אחרי שנה ובפעם השניה שוב הפלה טיבעית. תודה אני מאוד ישמח לקבל תשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה אני מחכה לתשובה כבר שבוע .

סטל
    26/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 8 מודגת - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    16/03/2012

דימומים קלים בשבועות הראשונים של ההריון הם שכיחים ביותר. חלקם נפסקים ספונטנית וההריון ממשיך בצורה תקינה לחלוטין, וחלקם מתגברים בהמשך ומסתיימים בהפלה.
    בבדיקה ראשונית לא ניתן לדעת מראש לאיזה כוון זה יתפתח. (רצוי כמובן לבצע בדיקה יסודית כולל משטח מצואר הרחם כדי לשלול מקור אחר לדימום). בדר'כ – כאשר נראה דופק ברור הסיכון להפלה קטן יותר, אך בכל מקרה יש להמתין בסבלנות מס' שבועות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו