מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 8 מודגתסטל14/03/2012
ערב טוב אני בת 28 יש לי 3 ילדים ילד רביעי עברתי הפלה טיבעית לאחר שנה נכנסתי להריון היום אני שבוע 8 ויש לי דימומים כבר יומיים לא חזקות אבל יש דימומים הייתי בבית חולים ואומרים לחכות לפחות יומיים בגלל תוצאות בדיקות דם עולה או יורד ....השאלה למה זה קורה לי ?כי בעבר לא היתה לי בעיה יש לי ברוך השם 3 ילדים מה אני אמורה לעשות .יש סכיו שהרחם שלי חלש ?סליחה אם שאלתי יותר מדי שאלות אני מאוד מודגאת לא יכולה לישון מהמחשבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 8 מודגת - תגובה
ד''ר דן לוין16/03/2012סטל שלום
הפלות בשלב מוקדם של ההריון הן מאוד שכיחות.
יתכן ואת צריכה תמיכה הורמונלית בהריון.
ברוב המקרים ההריון הבא מסתיים בהצלחה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה
סטל20/03/2012ערב טוב הכן היה לי הפלה טיבעית .השאלה שלי ..אם יש לי בלוטת הטריס אני יכולה להיכנס להריון שוב ? יש לי בלוטת הטריס כבר 3 שנים ומאז אני נכנסת להריון ונופל לי .שכחי לציין אני שותה תרופה הרופא הביא לי .אני גרה בחול כך לאני לא יודעת אם בכלל כדי להיכנס להריון .וכמה זמן ממולץ להיכנס להריון שוב .כי לאחרונה ניכנסתי להריון אחרי שנה ובפעם השניה שוב הפלה טיבעית. תודה אני מאוד ישמח לקבל תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני מחכה לתשובה כבר שבוע .
סטל26/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 8 מודגת - תגובה
ד``ר יורם גלעדי16/03/2012דימומים קלים בשבועות הראשונים של ההריון הם שכיחים ביותר. חלקם נפסקים ספונטנית וההריון ממשיך בצורה תקינה לחלוטין, וחלקם מתגברים בהמשך ומסתיימים בהפלה.
בבדיקה ראשונית לא ניתן לדעת מראש לאיזה כוון זה יתפתח. (רצוי כמובן לבצע בדיקה יסודית כולל משטח מצואר הרחם כדי לשלול מקור אחר לדימום). בדר'כ – כאשר נראה דופק ברור הסיכון להפלה קטן יותר, אך בכל מקרה יש להמתין בסבלנות מס' שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)