הריון כימי חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון כימי חוזר
    זוהר
    22/04/2012

בוקר טוב!
    אני בחורה בת 22 וחצי,בריאה ולא נוטלת כדורים. עברתי לאחרונה שני הריונות כימיים רצופים שהסתיימו שניהם בתחילת שבוע חמישי ע"י ירידת בטא ולאחר מכן דימום ווסטי.
    בדיקה דם מקיפה להורמונים היתה תקינה למעט Androstenedione ng/mL 6.26 שהיה גבוה במידה ניכרת.
    שאלתי, האם אפשר לעזור לי בבעיה ? לאן אני צריכה לפנות?
    אשמח לקבל את תשובה בהקדם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון כימי חוזר

הוספת תגובה

• הריון כימי חוזר - תגובה

ד''ר דן לוין
    24/04/2012

זוהר שלום
    קרוב לוודאי שאין קשר לאנדרסטנדיון הגבוה. הריונות כימיים הם דבר שכיח ביותר.
    אפשר לבצע בירור של חלל הרחם האולטרהסאונד תלת מימד או היסטרוסקופיה. לרוב בגלל שהעובר לא תקין אך לעיתים עקב בעית השרשה.
    ניתן גם לבדוק רמות של פרוגסטרון ואסטרדיול כשבוע לאחר הביוץ וגם ביום האיחור סוסת לבדוק עם תוספת של אחד מהם תעזור.
    ברוב המקרים אין צורך בטיפול כלל.
    יש מספר מרפאות המרכזות את נושא ההפלות החוזרות או מומחה פטריות יכולים לעזור ולרכז את הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה..

זוהר
    24/04/2012

בוקר טוב!
    תודה על התשובה,
    הייתי אתמול אצל רופא גניקולוג והוא אמר לי שכרגע אין מה לבדוק,האם עליי להתעקש או לפנות למקום אחר בכדי לבצע בדיקות שיכולות לעזור או כרגע להמתין ולראות איך יתפתחו הדברים.
    דבר נוסף, האם יש מניעה לנסות להיכנס להריון מיד אחרי הווסת?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה.. - תגובה

ד''ר דן לוין
    24/04/2012

אין צורך להתעקש.
    אין מניעה לנסות מיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו