סיבות להפלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבות להפלות
    אנה
    15/06/2012

ד"ר שלום,
    אני בת 39 לפני שנתיים וחצי עברתי גרידה בשבוע 9 עקב הפסקת דופק אח"כ הריון כימי אחריו הריון שלא התפתח והרביעי הפסקת הריון חודש שישי עקב מום בלב העובר בבדיקת מי שפיר הכרומוזומים תקינים כולל כרומוזום 22.עברתי צילום רחם שיצא תקין,בדיקות קרישיות תקינות,קריוטיפ שלי ושל בן זוגי תקין,בדיקות לוירוסים שונים תקינות,cmv היה בעבר ולא פעיל.אתמול עשיתי בדיקות נוספות ואלו התוצאות-

Anti-TPO 915.0 IU/mL Reference values
    Normal <35 IU/mL
    BD1 גרף

Thyroglobulin Ab 43.1 IU/mL Reference values
    Normal <40 IU/mL

אני מעוניינת לדעת מה זה אומר? והאם זה הסיבה להפלות ולמום בלב של העובר בהריון האחרון? בבקשה תשובה לחוצה ולא מבינה מדוע זה קורה לי...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבות להפלות

הוספת תגובה

• המשך

אנה
    15/06/2012

רציתי להוסיף שבבדיקת ה-tsh שעשיתי לפני כחודש יצאה תקינה .תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבות להפלות - תגובה

ד''ר דן לוין
    17/06/2012

אנה שלום,
    נראה שישנם מספר נוגדנים עצמיים מוגברים בדמך. (AUTO IMMUNE). אני מציע שתתיעצי עם מומחה שעוסק בהפלות חוזרות האם מתאים לך חקבל סטרואידים או טיפול ב IVIG לקראת ההריון הבא יתכן וזה יעזור.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו