מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבות להפלותאנה15/06/2012
ד"ר שלום,
אני בת 39 לפני שנתיים וחצי עברתי גרידה בשבוע 9 עקב הפסקת דופק אח"כ הריון כימי אחריו הריון שלא התפתח והרביעי הפסקת הריון חודש שישי עקב מום בלב העובר בבדיקת מי שפיר הכרומוזומים תקינים כולל כרומוזום 22.עברתי צילום רחם שיצא תקין,בדיקות קרישיות תקינות,קריוטיפ שלי ושל בן זוגי תקין,בדיקות לוירוסים שונים תקינות,cmv היה בעבר ולא פעיל.אתמול עשיתי בדיקות נוספות ואלו התוצאות-
Anti-TPO 915.0 IU/mL Reference values
Normal <35 IU/mL
BD1 גרף
Thyroglobulin Ab 43.1 IU/mL Reference values
Normal <40 IU/mL
אני מעוניינת לדעת מה זה אומר? והאם זה הסיבה להפלות ולמום בלב של העובר בהריון האחרון? בבקשה תשובה לחוצה ולא מבינה מדוע זה קורה לי...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אנה15/06/2012רציתי להוסיף שבבדיקת ה-tsh שעשיתי לפני כחודש יצאה תקינה .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבות להפלות - תגובה
ד''ר דן לוין17/06/2012אנה שלום,
נראה שישנם מספר נוגדנים עצמיים מוגברים בדמך. (AUTO IMMUNE). אני מציע שתתיעצי עם מומחה שעוסק בהפלות חוזרות האם מתאים לך חקבל סטרואידים או טיפול ב IVIG לקראת ההריון הבא יתכן וזה יעזור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)