מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר הפלהאלונה12/07/2012
שלום
לפני חצי שנה עברתי הפלה באמצעות ציטוטק לאחר הריון שלא התפתח (הריון ראשון, ספוטני שהושג בקלות).
מיד לאחר ההפלה חזרתי לקבל מחזור סדיר, אך כמות הדימום הלכה והתמעטה. הוסת הראשונה אחרי ההפלה הייתה יחסית רגילה ולאחריה הוסתות שהגיעו היו קצרות משמעותית ממה שאני רגילה ועם פחות דם (עדיין יש דימום משמעותי, אך הוא למשך יום או יומיים כאשר בעבר היו לי מחזורים ארוכים וכבדים ביותר).
בדיקת אולטרהסאונד ביום 20-21 למחזור לא העלתה בעיה ונראתה רירית תקינה בעובי של 8-9 ממ. חששתי מהידבקויות ברחם אך הבנתי שזה לא אמור לקרות מהפלה באמצעות כדורים בלבד...
בארבעת החודשים שמאז ההפלה אני לא מצליחה להשיג הריון חדש, במקביל פיתחתי מעין דיכאון קל וירדתי במשקל (8 קילו).
בהמשך לכך שבדיקה גניקולוגית ואולטרהסאונד תקינים - האם ייתכן שמיעוט הדמם הוסתי קשור למתח הנפשי ולירידה במשקל? האם זה עשוי להסביר גם את העובדה שלא נכנסתי להריון במשך ארבעה מחזורים למרות שלהריון הלא תקין נכנסתי לאחר ניסיון אחד בלבד? האם יש בדיקות נוספות בעינייך שכדאי לבצע?
אני מאוד מוטרדת ומיואשת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הפלה - תגובה
ד''ר דן לוין17/07/2012אלונה שלום
שינוי במחזור החודשי אכן יכול להיות קשור לירידה המשמעותית במשקל. גם למתח יש קשר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)