הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה
    סיון
    29/07/2012

שלום , אני בת 31 עם שני ילדים מתוקים לפני שבוע עברתי גרידה עקב הריון שלצערי לא התפתח אומנם היה דופק אך הואפסק ועברתי הפסקת הריון.. שאלתי היא מה הסיבה לזה? אציין שלקחתי מירנה שנה לפני , כמו כן יש לי דימום יתרpt מאורך נשלחתי לעשות בדיקה לפקטור 7 שלא עשיתי כיוון שבדיוק נכנסתי להריון...כמו כן ההריון של בני לפני שנה וחצי הסתיים עם רעלת הריון מאוד קשה...
    רציתי לדעת אם יש קשר בין כל הדברים הנ"ל שציינתי..אני מאוד רוצה הריון נוסף כדי להתגבר על מה שעברתי ומפחדת להיכנס שוב מחשש שיקרה שוב , איזה בדיקות כדאי לי לעבור?
    מצטערת על האורך , תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה

הוספת תגובה

• הפלה - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    04/08/2012

לכל הריון יש סיכוי של כ 20% להפלה בשבועות הראשונים, בדר'כ בגלל שהעובר לא תקין מסיבה כלשהיא וזו דרכו של הטבע לבצע את "הסלקציה הטבעית" שלו.
    העובדה שעברת רעלת הריון קשה בהריון האחרון מצדיקה בירור של גורמי סיכון לבעיה מסוג זה, כולל בדיקות קרישיות יתר. (יש לבצע אותם לאחר 6 שבועות לפחות מאז הגרידה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו