8 הפלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 8 הפלות
    עדן
    09/08/2012

היי. בת 31 אחרי 8 הפלות כולן בשליש הראשון. +הריון נוסף חוץ רחמי. אני אחרי הרבה טיפולי ivf/הזרעות ובכל פעם שנקלטת מייד אחרי מגיע דימום, והפלה. מיואשת נורא, הרפואה אינה מוצאת תשובה עבורי. עברתי צילומי רחם, הסטרוסקופיה, קרישיות יתר, גנטיות, איכויות זרע וביצית... לא נמצא כל בעיה. מה עוד עליי לעשות?????? אינני מסוגלת נפשית להמשיך שוב פעם כאילו כלום לא קרה, עוד ivf נוסף ומייד הפלה... כל כך רוצה למצוא את הבעיה... ! האם יש איזושהי בדיקה שפספסתי? משהו שכדאי לי לעבור מנסיונך? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    8 הפלות

הוספת תגובה

• היי עדן

מיטל
    12/08/2012

שמי מיטל ואני עוברת משהו דומה לשלך-אני עברתי 6 הפלות..האם עשית בדיקת קריוטיפ? אשמח שניצור קשר ונדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 8 הפלות - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    27/08/2012

לצערי אכן יש מקרים של הפלות חוזרות שלא נמצא להן הסבר. במקרה כזה יש לעשות "הערכה מחדש" - הסטוריה רפואית מפורטת כולל בדיקה גופנית, לעבור שוב על כל הבדיקות שבוצעו כדי לבדוק צורך בבדיקות נוספות וכו'. במקרים לא מוסברים יש טעם לתת טיפול אמפירי בהריון הבא -תמיכה הורמונלית יחד עם אספירין במינון נמוך, סטרואידים וקלקסן. ישנן עבודות שמצאו שיפור בתוצטות ההריון עם טיפול כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו