מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 8 הפלותעדן09/08/2012
היי. בת 31 אחרי 8 הפלות כולן בשליש הראשון. +הריון נוסף חוץ רחמי. אני אחרי הרבה טיפולי ivf/הזרעות ובכל פעם שנקלטת מייד אחרי מגיע דימום, והפלה. מיואשת נורא, הרפואה אינה מוצאת תשובה עבורי. עברתי צילומי רחם, הסטרוסקופיה, קרישיות יתר, גנטיות, איכויות זרע וביצית... לא נמצא כל בעיה. מה עוד עליי לעשות?????? אינני מסוגלת נפשית להמשיך שוב פעם כאילו כלום לא קרה, עוד ivf נוסף ומייד הפלה... כל כך רוצה למצוא את הבעיה... ! האם יש איזושהי בדיקה שפספסתי? משהו שכדאי לי לעבור מנסיונך? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדן
מיטל12/08/2012שמי מיטל ואני עוברת משהו דומה לשלך-אני עברתי 6 הפלות..האם עשית בדיקת קריוטיפ? אשמח שניצור קשר ונדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה8 הפלות - תגובה
ד``ר יורם גלעדי27/08/2012לצערי אכן יש מקרים של הפלות חוזרות שלא נמצא להן הסבר. במקרה כזה יש לעשות "הערכה מחדש" - הסטוריה רפואית מפורטת כולל בדיקה גופנית, לעבור שוב על כל הבדיקות שבוצעו כדי לבדוק צורך בבדיקות נוספות וכו'. במקרים לא מוסברים יש טעם לתת טיפול אמפירי בהריון הבא -תמיכה הורמונלית יחד עם אספירין במינון נמוך, סטרואידים וקלקסן. ישנן עבודות שמצאו שיפור בתוצטות ההריון עם טיפול כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)