מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי הפלה 3 ...מה עוד עליי לעשות?דנית13/08/2012
אז ככה- בגיל 40 אחרי עדיין לא מצאתי בן זוג לחיים ואחרי מחשבות רבות החלטתי לנסות ולהביא ילד לעולם כאם חד הורית.
התחילו הבירורים, הבדיקות הרבות (סקר גנטי, איידס, בדיקות דם , בדיקת שד ועוד) פגישות בבית החולים פתיחת תיק בבנק הזרע ויצאנו לדרך... בהתחלה מבצעים "הזרעות" , הזרעה שלישית נקלטתי עם תאומים – ההריון ישר התחיל עם דימומים ואשפוזים ובשבוע 9 הייתה הפלה לא נעימה וכואבת שהסתיימה עם גרידה.
חיכיתי קצת כחודשיים וחצי ושוב פניתי לבית החולים הפעם לטיפולי IVF (הפרייה חוץ גופית) בשל גילי המתקדם... הפריה שנייה נקלטתי !, הכול עבר תקין (חיכיתי לעבור את שבוע 9 "צלקת " של הריון קודם) , בדיקת השקיפות עורפית היתה מצוינת, סריקת מערכות עברה נהדר. ..
ואז בשבוע 17 ירידת מים !!! רצנו לבית החולים והבחינו שבשל הירידה המסיבית העובר עם דופק איטי והרופאים משוכנעים שבשעות הקרובות הוא יהיה ללא דופק בכלל!!!, למחרת שוב הפלה טראומתית עם כאבים נוראים והרגשה מהי לידה !!!! שוב עצובה ומדוכאת... החלטתי שלפני שחוזרים לטיפולים מנסים לברר מה הבעיה, בבדיקות התגלתה מחיצה ברחם והוחלט להסירה בהיסטרוסקופיה ניתוחית, הניתוח עבר בשלום ואז הייתי צריכה לחכות עוד חודשיים וחצי להחלמה מלאה(סה"כ כ- 5 חודשים מאז ההפלה) ושוב חזרנו לטיפולים.
סבב טיפולים שני הפריה שנייה שוב נקלטתי (ז"א סה"כ הפריה רביעית) , הכל היה תקין עד שבשבוע 7 הרופא הבחין שלעובר אין דופק ושוב צריך לבצע הפלה !!!!
הזמנתי כבר פגישה עם המוטולוג לבדיקת קרישיות יתר.
אני מיואשת וחוששת האם בכלל אני אזכה לילדים. גילי המבוגר וההיסטוריה של מה שעברתי עד עכשיו מפחידה אותי.
יש לי כרגע 6 עוברים מוקפאים שמחכים לי...
מה עוד עליי לבדוק
מצ"ב טופס בדיקת דם, האם הכל תקין אצלי מבחינת פוריות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה 3 ...מה עוד עליי לעשות? - תגובה
ד``ר יורם גלעדי18/08/2012הפרופיל הורמונלי שלך תקין מה שמעלה את הסיכוי להריון תקין בעתיד. יש לזכור, יחד עם זאת, כי שיעור הפלות מגיל 40 ומעלה הוא גבוה אצל כל אשה ללא קשר לפרופיל ההורמונלי. מעבר לבדיקות שנעשו - יש להשלים בדיקות קרישיות יתר וכן רצוי לפנות גם לייעוץ גנטי. בהריון הבא, יהיה מומלץ לבצע תפירה של צואר הרחם בשבוע 12-14 ובנוסף - תמיכה הורמונלית למניעת צירים מוקדמים/הפלה מאוחרת. בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנית21/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)