טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, בשל פרמטריים בסיסים לא מזהירים שלי (גיל,FHS גבוה, AMH נמוך) ושל בן זוגי (פרמטרים נמוכים בבדיקת זרע) הומלץ על הפריה חוץ גופית בשיטת איקסי (מיקרומניפולציה). הבנתי שבשיטה זו, בשל העדר תהליך של ברירה טבעית של הזרע וסיכוי לזיהום בביצית יש סיכוי גבוה יותר לעובר עם פגמים. האמנם? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אכן יש שכיחות מעט גבוהה יותר של מומים במקרה זה. מצד שני - לפי מה שתיארת זו השיטה עם מירב הסיכויים להריון במקרה שלך. בכל מקרה - במהלך ההריון ניתן לבצע סקירת מערכות וכן - דיקור מי שפיר כדי לשלול חלק גדול מן המומים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, שאבו לי שלוש ביציות והיום נודע לי כי שתיים מהן לא הופרו ואחת בתהליך הבשלה ובנסיון להפריה. מה הסיבות שבגינן הביציות לא ניתנות להפריה? האם יש סיכוי שבמחזור נוסף הדבר יצלח? תודה.
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד