מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 הפלותשוש30/08/2012
שלום ד"ר,
לאחר טיפולי IVF נקלטתי פעמיים להריון שהסתיים בשבוע +5.
בשניהם לא הספקתי לבצע US.
אשמח לדעת אם יש בדיקות שאתה ממליץ לי לבצע?
האם ניתן לבצע פרופיל הורמונלי ביום השלישי של הדימום בעקבות ההפלה או שההערכים יהיו מעוותים?
אני פשוט רוצה להחליף רופא, ואני רוצה כבר עכשיו לבקש מרופא המשפחה את כל הבדיקות הרלוונטיות .
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 הפלות - תגובה
ד``ר יורם גלעדי31/08/2012מציע להתייעץ עם רופא נשים לפני ביצוע בדיחקות כלשהן - רצוי לברר בשלב ראשון את הפרטים הבסיסיים - גיל, מצב רפואי כללי, US להערכת מצב הרחם והשחלות וכו'. כמובן שבנוסף ישלחו גם בדיקות מעבדה בהתאם. פרופיל הורמונלי רצוי לבצע בווסת שיבוא כחודש וחצי לאחר ההפלה, לא לפני. שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שוש03/09/2012ד"ר תודה על תשובתך,
בדיוק כמו בהפלה הקודמת גם הפעם הבטא לא עלתה כמו שצריך ביום חמישי האחרון בטא 129 פרוג' 37 ביום שישי האחרון בטא 80 פרג' 69 (פרג' עלה בעקבות תמיכה של זריקות פרג')
בהפלה הקודמת מיד שהבטא החלה לרדת החלו דימומים חזקים והרחם התנקה, כעת אני לא מבינה מדוע עדיין אין דימום, האם בעקבות הפקוגרסטרון הגבוה?
האם זה נורמאלי שאין דימום? האם לא חייב להיות דימום? מתי מקבלים מחזור אחרי הפלה?
סליחה על אורך השאלה,
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר יורם גלעדי05/09/2012סביר להניח שהדימום מתעכב בגלל זריקת הפרוגסטרון. בינתיים יש לבצע מעקב ביתא כדי לוודא שהוא מתאפס. המחזור יגיע בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)