2 הפלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 הפלות
    שוש
    30/08/2012

שלום ד"ר,
    לאחר טיפולי IVF נקלטתי פעמיים להריון שהסתיים בשבוע +5.
    בשניהם לא הספקתי לבצע US.
    אשמח לדעת אם יש בדיקות שאתה ממליץ לי לבצע?
    האם ניתן לבצע פרופיל הורמונלי ביום השלישי של הדימום בעקבות ההפלה או שההערכים יהיו מעוותים?
    אני פשוט רוצה להחליף רופא, ואני רוצה כבר עכשיו לבקש מרופא המשפחה את כל הבדיקות הרלוונטיות .

אשמח לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 הפלות

הוספת תגובה

• 2 הפלות - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    31/08/2012

מציע להתייעץ עם רופא נשים לפני ביצוע בדיחקות כלשהן - רצוי לברר בשלב ראשון את הפרטים הבסיסיים - גיל, מצב רפואי כללי, US להערכת מצב הרחם והשחלות וכו'. כמובן שבנוסף ישלחו גם בדיקות מעבדה בהתאם. פרופיל הורמונלי רצוי לבצע בווסת שיבוא כחודש וחצי לאחר ההפלה, לא לפני. שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שוש
    03/09/2012

ד"ר תודה על תשובתך,
    בדיוק כמו בהפלה הקודמת גם הפעם הבטא לא עלתה כמו שצריך ביום חמישי האחרון בטא 129 פרוג' 37 ביום שישי האחרון בטא 80 פרג' 69 (פרג' עלה בעקבות תמיכה של זריקות פרג')
    בהפלה הקודמת מיד שהבטא החלה לרדת החלו דימומים חזקים והרחם התנקה, כעת אני לא מבינה מדוע עדיין אין דימום, האם בעקבות הפקוגרסטרון הגבוה?
    האם זה נורמאלי שאין דימום? האם לא חייב להיות דימום? מתי מקבלים מחזור אחרי הפלה?
    סליחה על אורך השאלה,
    אשמח לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    05/09/2012

סביר להניח שהדימום מתעכב בגלל זריקת הפרוגסטרון. בינתיים יש לבצע מעקב ביתא כדי לוודא שהוא מתאפס. המחזור יגיע בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו