הפלה כתוצאה ממום ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה כתוצאה ממום ברחם
    ד
    02/09/2012

שלום רב.

לפני 3 ימים הייתה לי הפלה טבעית בשבוע 7. העובר היה תקין עם דופק ואיבד דופק בנרתיק תוך כדי בדיקת אולטרסאונד. בבדיקת אולט' תלת מימדית גילו אצלי מום ברחם שנקר רחם חד קרני אך ההדמיה לא הייתה כ"כ טובה בגלל ההפלה. הרופא אמר שההריון נפל בגלל סוג הרחם ושאין לכך פתרון לעתיד ויכול להיות הפלה נוספת. אני נורא פוחדת מכך. אין לי ילדים ואני משתוקקת להריון נוסף אך לא אעמוד נפשית בהפלות חוזרות. מה הסיכוי שלי להריון תקין עד סופו? איזה פעולות ניתן לעשות על מנת להחזיק את העובר ברחם? האם יש נשים כמוני שילדו על אף רחם שכזה?

תודה רבה על כל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה כתוצאה ממום ברחם

הוספת תגובה

• הפלה כתוצאה ממום ברחם - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    05/09/2012

הפלה מוקדמת בשבוע 7 היא תופעה שכיחה ביותר שיכולה להופיע אצל כל אשה לל קשר למבנה הרחם. נשים עם רחם חד קרני יכולות לעבור הריון תקין לחלוטין אם כי סטטיסטית יש שכיחות גבוהה יחסית של הפלות מאוחרות / לידות מוקדמות / מצגי עכוז. דווקא הנושא של הפלות מוקדמות אינו קשור לרחם חד קרני אלא אם כן מדובר ברחם קטן במיוחד ו/או בעיה ברירית הרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו