מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתתת מהחייםמלי06/09/2012
רופאים יקרים בבקשה חייבת את עזרתכם
בת 28 ילדה מנשואיים ראשונים לידה רגילה במועד
נשואייםם שניהם בעיית זרע
הפרייה ראשונה תאומים שבוע 13 דימומים עקב חשש להפרדות שילייה שבוע 15 ירידת מים צחרים והפלה
לאחר ההפלה הזאת גילו שיש לי קרישות פקטור 5 ובהריון הבאה אמרו לי להזריק קלקסן 40
הריון שני הזרקתי קלקסן שבוע 11 אין דופק לעובר עברתי הפלה
הריון שלישי בהמלצת קומפרמינץ 80 קלקסן
שבוע 5 ממש דימומים עם קרישי דם הייתי במיון לפני יומים ראו שק לא עגול
כנרא שזו הפלה
רופאיים יקריים תעזרו לי מה אני יעשה בהריון הבאה???????????
האם יש סיכוי בכלל שאני ילד ילד ?
מה סיכוי לילד בהריון הבאה??
וממה אתם רואים כל הפלה לא קשורה לאחרת
תודה מראש רופאיים יקרייםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
מיטל06/09/2012אני אומנם לא רופאה אך מבינה ללבך מאוד!!! לצערי אני אחרי 4 הפלות ומרגישה את האובדן חזק. אני יכולה רק להמליץ לך על רופא מצויין ולתת לך מפה חיבוק והרבה תקווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל
מלי07/09/2012מייטלי מאמי גם אני מבינה מה את עוברת מאחלת לך בע"ה שההריון הבאה היה תקין עם ידיים מלאות אמןןן
אני ישמח להמלצה על רופא
מאיפה הרופא?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשתתת מהחיים - תגובה
ד``ר יורם גלעדי10/09/2012כאשר יש בעיה בזרע, שכיחות ההפלות גבוהה יותר, ובמיוחד כאשר מדובר בהריונות אחרי IVF , גם ללא קשר לבעיית הקרישיות. במקרים של קרישיות יתר משיגים בחלק מן המקרים תוצאות טובות יותר כאשר הטיפול בקלקסן משולב עם סטרואידים.
ממליץ לפנות לרופא מטפל לבצע הערכה מחדש של הבירור שנעשה עד כאן ולבדוק אם יש בדיקות בתחומים שעדיין לא נעשו (בירור גנטי וכו')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מלי11/09/2012תודה רבה על תשובתך
ובבקשה שאלה אחרונה
מה הסיכוי שהריון הבאה יצליח לי ההריון????????
אני ממש מודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)