מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלות חזרותסטל04/10/2012
אני בת 29 לפני חצי שנה עברתי הפלה שניה ואז קיבלתי מחזור סדיר וולאחר המחזור האחרון שלי היה ב17 בספטמבר והמחזור הפסק ולאחר 4 ימים אני רואה שאני מדממת שוב אבל לא כמו מחזור אלה גושים קטנים אבל ככהים .אני שומרת נידה .ואז הלכתי לבית חולים ואומרים לי יש לך הפלה . שכחתי לציין שעשיתי את כל הבדיקות האפשרי למה יש לי הפלות ובדיקות תקינות .ויש לי 3 ילדים .אני חייה בחו"ל והבדיקה שעשיתי יצא 300 כמה זה אומר כמה שבןעות הייתי כבלל .אני לא מביא למה כל הבדיקות תקינות .אבל אני שוב עוברת הפלות .....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חזרות - תגובה
ד``ר יורם גלעדי07/10/2012אינני יודע איזה בדיקות נעשו לבירור ההפלות אך בכל מקרה כדאי להיפגש עם הרופא המטפל כדי לעבור שוב על ההסטוריה הרפואית ותוצאות הבירור כדי לברר צורך בבדיקות נוספות. עקרונית - לאשה צעירה בגילך, ללא מחלות רקע, לאחר 3 הריונות ולידות תקינים, הסיכוי להריון תקין נוסף בעתיד הוא טוב מאד למרות ההפלות שהיו במהלך התקופה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)