היי... שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי... שאלה
    תותי
    28/10/2012

אני בת 31, לרוב בריאה, מנסה להיכנס להריון.
    בחודש יוני אפריל השנה נכנסתי להריון ספונטני אך לאחר כמה שבועות הייתה לי הפלה טבעית. מאז אני מנסה להיכנס שוב להריון ומשום מה לא מצליחה.
    קניתי ערכת ביוץ לפיה אני מחשבת את ימי הביוץ. 2 רופאי נשים אמרו לי לקיים יחסי מין בימים 12,13, 14,15. זה מה שעשית, אך לדעתי הביוץ הוקדם לי מאוד,
    שכן אם קבלתי מחזור ב-7.10, כבר ביום ה-9 ךצחזור הרגשתי כאבים של ביוץ בבטן השמאלית התחתונה. כך שנראה לי, שלצערי, פספסתי את החודש
    (אלא אם כן אלוהים אוהב אותי).
    אני לא על אמצעי מניעה, המחזור שלי סדיר. יום לפה או יום לכאן - אבל סדיר.
    אולי אני סתם נלחצת, כי אני רואה את כל הסביבה שלי הקרובה מגדלת בטן או יוצאת לחופשת לידה, וזה עושה לי משהו בלב...
    הבנתי שלחץ עלול לאחר\להקדים ביוץ. האם אני צריכה לקחת רסקיו או משהו כזה?
    מה גם שכבר חודשים אני סובלת מבטן נפוחה וכנראה זו תסמונת המעי הרגיז.
    נאמר לי שכנראה מתח ועצבים עלולים לגרום לזה
    יש לך עצה בשבילי איך להתנהל, מה לעשות עם כל הדברים האלה???
    רק שלא אשתגע ;)
    רוב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי... שאלה

הוספת תגובה

• עדיין ממתינה לתשובה. תודה

תותי
    31/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי... שאלה - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    03/11/2012

ערכה לחיזוי ביוץ עוזרת להראות את היום המדוייק של הביוץ - יש לקיים יחסים ביום שבו הערכה מורה על ביוץ, וכן ביום שלאחריו.
    במידה ואין הריון, ממליץ להשלים בירור ראשוני:בדיקת דם לפרופיל הורמונלי, בדיקת זרע לבן הזוג וכן - צילום רחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו