מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלותאילנה16/11/2012
שלום לכן
אני בת 39 עם ילד בן 5.6.
חיכיתי עד להיותו בן 4 כדי לנסות ולהביא עוד ילד כיוון שהיה לי משבר זוגי ורגשי לאחר לידתו + מחלה וחשד ל טרשת נפוצה הכל ביחד לאחר הלידה.
לכן אמרתי שרק כשאתחזק אחשוב על עוד ילד.
מאז ניסיתי להכנס שוב להריון אבל לפני שנה עברתי הפלה בגלל מות העובר ברחם ומאז כל העניינים הסתבכוועברתי עוד הפלה וכו..
תמיד רציתי רק 2 ילדים כי פחדתי ולכן התחתנץי מאוחר(מבחירה) אבל עכשיו שאני מנסה להביא עוד 1 פתאום חוסר היכולת גורמת לי לרצות דווקא 3.
אני חליתי אחרי הלידה והיה חשש שאחרי לידה נוספת שוב אחלה לכן חיכיתי עד שעשיתי את כל הברורים וחיזקתי את עצמי נפשית.
אני מתקשה ולא יודעת איך להתמודד עם הבחירות שלי אולי טעיתי שחיכיתי? אבל לא יכולתי אחרת .
איך להתמודד עם מה שאני חווה? איך להביט על הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות - תגובה
ד``ר יורם גלעדי17/11/2012אני בהחלט מבין את הרגשתך אך זה איננו הפורום המתאים לתשובות בנושא זה. מציע לפנות לייעוץ פסיכולוגי - רצוי זוגי, ובמקביל, כמובן להשלים את בירור הסיבה להפלות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)