מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלות חוזרותר02/02/2013
שלום , אני בת 33 אחרי לידה רגילה אחת בשבוע 39 הפלה בשל הפסקת דופק בשבוע 8 , הפלה של תאומים בשבוע 22 , הפלה אחרי דילול מרביעיה לתאומים בשבוע 16 , הפלה בשבוע 13 אחרי דילול משלישייה לתאומים. כל ההריונות אחרי טיפולי פוריות של הבשלת ביוץ . כל ההפלות הסתיימו בגרידה. ההריון התקין שהסתיים בלידה הוא היה הריון אחרי הפלה בדבוע 22 והפלה של שבוע 8 .השאלה שלי איזה בירורים צריך לעשות לפני שמנסים עוד הריון ? (הטיפולים הבאים כבר יהיו ivf )
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות - תגובה
ד``ר יורם גלעדי14/02/2013יש לבדוק מה היו הנסיבות של ההפלת התאומים בשבוע 22 - בעיקרון, בכל בהריון תאומים יש שכיחות גבוהה יחסית של הפלות/לידות מוקדמות - אם על רקע דימומים והיפרדות שליה או על רקע אי ספיקה של צואר הרחם - מה שיחייב תפירת צואר בהריון הבא.
את שתי ההפלות המאוחרות הנוספות ניתן לייחס לדילול שהתבצע קודם לכן ולאו דווקא לסיבות הקשורות להפלות חוזרות. בכל מקרה הייתי מציע לבצע צילום רחם במידה ועדיין לא בוצע, וכן - בירור טרומבופיליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)