חייבת יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת יעוץ
    חסויה
    05/03/2013

שלום אני בת 40 עם 2 ילדים גדולים 19,15.
    לפני כחצי שנה ננסתי להריון לא מתוכנן אני ובעלי די נלחצנו והיות וילדנו גדולים יזמנו הפסקת הריון. (בשבוע 8).
    היה לי די קשה עם זה ..אך המשכנו .

היום אני שוב באותה בעיה שבוע 4 לחוצה מאוד לא יודעת מה לעשות ולא רוצה שיהיה מאוחר מידי.. מצד אחד כן בגלל שתמיד רציתי 3 ילדים אך החיים הובילו למקומות אחרים ולכן זה לא התאים ..מצד שני לא אני כבר לא ילדה ופער הגילאים של הילדים עצום להתחיל הכל שוב .(אני עצמאית ועובדת 10 שעות ביום ועל הרגליים כל היום) ובעלי לא בעניין לעוד ילד ..אני ממש בהתלבטות בבקשה תיעצו לי עזרו לי סדר את הראש..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת יעוץ

הוספת תגובה

• לחסויה..:

?אלה?
    10/03/2013

אני יכולה להגיד לך שאם נפלה הזדמנות כזו ליידיך אל תזרקי אותה שוב!!
    כל הריון זה נשמה שיורדת לעולם, וכמו שלא היית מוותרת על אחד מילדייך ( שיחיו)
    בוודאי לא תרצי לוותר על תינוק.. 40 זה עוד גיל סביר אני מכירה נשים שילדו בגיל 45-47..
    תמיד כיף שיש בן/ בת זיקונים.. ובתור אחת שהרבה זמן לא מצליחה להיקלט עוד יותר כואב לי שככה אפשר לוותר על דבר כזה מבורך!!
    מאחלת לך שתעשי את ההחלטה הנכונה ותשמרי על ההריון הזה, והלוואי שבעלך ייקבל זאת ותביאו אותו/ה לעולם..
    המון בהצלחה..:)???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה יקירתי

חסויה
    12/03/2013

תודה רבה על היחס החם .
    ל צערי הרב החלטנו לוותר על עוד הריון שלא תוכנן.. עברתי בתחילה השבוע הפסקת הריון (ע"י כדורים) אני מקווה לא לעבור זאת שוב הכאב הנפשי יותר כואב מהפיזי..

ולך אלה אני מאחלת שתכנסי להריון (ולא בלחץ)ותהיה מאושרת שיתגשמו כל משאלותיך בבשורות טובות..
    חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה..

?אלה?
    12/03/2013

הצטערתי לשמוע..:( אני מקווה שתחלימי מהר הן בצד הפיזי והן בנפשי, ושלא תצטרכו לימוד בנסיון כזה נוסף..:)
    המון הצלחה בהמשך דרכך..!
    ותודה:)))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה..

חסויה
    24/05/2013

שלום. ..לאור כל מה שעברתי השנה ..אני בהתלבטות ובפחדים.
    מעולם לא השתמשנו באמצעי מניעה שמרנו בצורה טבעית אך לאור המצב השנה התחלנו להשתמש בקונדום זה מגעיל ולא נעים !!!
    אני לא מצליחה להינות כמו בעבר..אנחנו בלחצים כל הזמן..אני מאוד חוששת להתקין מירנה שיהיה לזה תופעות כמו השמנה כאבים וכו'..האם יש המלצות כל שהן אשמח לשמוע/לקרוא..(כבר חודשים ללא קונדום ממש פוחדת לעבור שוב את משא ההפלה).

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו