מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלות חוזרותשירן06/03/2013
,
אשמח שתעזור לי אני מיושאת כבר
היה לי בינואר 2012 הריון חוץ רחמי ובו טופלתי בזריקה בספטמבר נכנסתי להריון ובששבוע 9 לא היה דופק לאחר חודשייחם נכנסתי שוב ושב לא היה דופק בשבוע 9-בהריון הזה היה לי קריש דם בבטן וההריון לא התפתח משבוע 6
בשתי ההפלות טופלתי בציטוטק ולאחר יומיים גרידה.
אתמול שבתי מבית חולים לאחר גרידה נוספת מאחר והייתה שארית ברחם וקרישי דם.
מה אני אמורה לעשות - אני כבר מיואשת מהרופאים מבקשת או יותר נכון דורשת מהם בדיקות עת עתה הכל תקין - ממתינה לקריושיות יתר.
אמרו לי על בדיקת תדם פרולוקטין שצריך לעשות אותה בזמן המחזור(!?!?) אם תוכל לעזור לי אשמח אני כבר מיואשצת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות - תגובה
ד``ר יורם גלעדי15/03/2013בהחלט יש מקום להשלים בירור מלא במקרה שלך - כולל קרישיות יתר, פרופיל הורמונלי בווסת (כולל גם הורמונים נוספים חוץ מפרולקטין) וכן בירור גורמי סיכון נוספים בהסטוריה הרפואית שלך. בנוסף - רצוי לבצע בהמשך צילום רחם כדי לוודא את מצב הרחם והחצוצרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)