טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, קראתי קצת בפורום ואני קצת מבולבלת מתשובות שקיבלתי לאחר גרידה ומהתשובות שאני קוראת כאן. יש לי ילדה בריאה בבית שנולדה במועד. עברתי גרידה בשבוע 11 בגלל שהעובר לא התפתח ולא היה דופק (התאים לשבוע 8+2) , בשבוע 7+5 כן נצפה דופק. נאמר לי לחזור לרופא מטפל 6 שבועות לאחר הגרידה. קראתי שאפילו כדאי לחזור לפני כן - מה נכון? כמו כן נאמר לי לנסות להיכנס להריון אחרי שיעברו 2 מחזורים. וכאן אני קוראת שאחרי מחזור אחד.....מה נכון? מה הסיכוי לשאריות לאחר גרידה? אני קוראת פה ונכנסת ללחץ שלא נשאר כלום בפנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
-במקרה של שארית לאחר גרידה יש בדר'כ דימומים לא סדירים שלא פוסקים לאחר הגרידה. בכל מקרה, הדרך היחידה לשלול זאת היא ע'י ביצוע US . רצוי לבצע מוקדם יותר מ 6 שבועות לאחר הפעולה. - לאחר הפלה מוקדמת אין צורך להמתין 2 מחזורים לנסיון להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר