הפרשות חומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות
    לי
    22/04/2013

לפני שבועיים בדיוק עברתי גרידה בשבוע 11 לאחר שלא התפתח העובר.
    ביום הראשון היו דימומים חזקים ויום אחרי זה הדימום נחלש ונפסק לאחר שבוע ויומיים בערך. לאחר יומיים בו לא היה דימום בכלל התחילו לי הפרשות חומות, הפסיקו יום, ושוב הופיעו עכשיו. יש לציין שלפני שבוע הייתי במיון נשים ונעשה לי US בו נאמר לי שהכל נראה בסדר ברחם. הבנתי שהדימום אמור להפסיק לאחר שבוע מהגרידה. האם עליי ללכת להיבדק שוב??? האם ייתכן שאריות אם ב US ראו שהכל בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות

הוספת תגובה

• רק מוסיפה

לי
    24/04/2013

שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע 8+2. כמו כן עשיתי היום בטא ויצא 49 ונאמר לי לחזור שוב בעוד 5 ימים....
    האם מעיד בהכרח על שארית? אם כן - מה עושים עם זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק מוסיפה - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    02/05/2013

לפי הנתונים שמסרת כנראה לא מדובר בשארית. במידה ואין דימום טרי אלא רק הפרשות חומות נראה שמדובר בשאריות של דם ישן שמתרוקן מהרחם. ערכי הביתא יורדים בכל מקרה בקצב איטי כך שזה לא בהכרח קשור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו