ציסטה לאחר הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה לאחר הפלה
    רחוקה..
    23/05/2013

שלום בנות,
    לפני כחודש עברתי הפלה טבעית בשבוע 6. לאחר ציטוטק סוף סוף הכל יצא. קיבלתי אנטיביוטיקה+ חפיסה 1 של גלולות כדי לסדר את המחזור. אתמול (כדור אחרון..) הלכתי לרופא לאחר מס' ימים של כאבי בטן ונפיחות וגילינו שיש לי ציסטה בשחלה השמאלית (נראה לי 61 מ"מ). אני לא גרה כרגע בארץ ולכן הכל מתנהל בשפה זרה ותרגומים שונים. האם מישהי מבינה בזה? לפי מה שהבנתי מהרופא זה נוזלי ואין מה לדאוג, רק לחזור לבדיקה נוספת בעוד 10 ימים. אבל כמובן שזה רק ממה שהצלחתי להבין.. האם אפשר בזמן הזה להיכנס להריון? חיכינו למחזור הזה הרבה זמן..
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה לאחר הפלה

הוספת תגובה

• ציסטה לאחר הפלה - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    29/06/2013

קשה לחוות דיעה מבלי לראות את תמונת ה US . במידה ואכן מדובר ב"ציסטה פשוטה" עם נוזל צלול בלבד ללא ממצאים אחרים, כנראה שמדובר בשארית של הגופיף הצהוב מהריון האחרון. במקרים אלו יש בדר'כ ספיגה ספונטנית של הממצא (בדר'כ בסדר גודל של מס' שבועות ולא 10 ימים...) ללא צורך בהתערבות כלשהיא. בכל מקרה, מציע לא לנסות להרות שוב עד שהנושא יתברר. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו