טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ,אני נשואה 9 שנים ואני בת 32 ובהלך 4 הפלות ,1 גרידה בשבוע 11 (בקבעות אין דופק לעובר) הריון ספנטני וטבעי,הפלה הריון כימי IVF הריון ,הפלה בשבוע 7 נפצה ש' הריון ולחבון עוברי ללא דופק לאחר חודשיים הריון טבעי עם 2 שקי הריון וחלבון עוברי ושוב דימום בשבוע 7 הפלה צילום רחם תקין קשירות גבולית מטופלת בקלסן 40 בדיקה דם גנטית תקינה נשלחו גם לעשות בדיקה G-Banding לבעלי יצא תשובה מספר תאים שנבדקו 15 תמספר תאים שעברו אנלידה בצילום 6 ,תשובה הקריופיט 46XY עם זה תקין ? מה עוד אנחנו צריכים לעשות ,אני אבודה עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במצב כזה יש לבצע הערכה חדש - בירור הסטוריה רפואית ובדיקת גורמי סיכון אפשריים (משקל עודף, סכרת סמויה, בעיות כרוניות אחרות וכו'), פרופיל הורמונלי עדכני, US להערכה מחודשת של פגמם אפשריים ברחם וכן - היסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד