טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. בעבר 2 הפלות ולידה אחת. כרגע בשבוע 8 להריון עם דימומים מהנרתיק. למרות הדימודים בבדיקת א. ס. נצפה עובר עם דופק. האם מומלץ או לא במקרה שלי לקחת פרוגסטרון (אוטרוגסטן 200) או שהוא אינו מחזק את ההריון? מה עוד ניתן לעשות לחיזוק הרחם/ההריון בשלב זה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דימום בשבוע כזה יכול להיות סימן ראשון להפלה. טיפול בפרוגסטרון לא הוכח כמונע הפלה כאשר יש דימום בשבוע כזה של ההריון. במקרים רבים הדימום פוסק ספונטנית וההריון נמשך באופן תקין לחלוטין. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד