הידרוסלפינקס והפלות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידרוסלפינקס והפלות חוזרות
    מיואשת
    01/09/2013

היי,
    עברתי 3 הפלות ועכשיו שוב בהריון שנראה לא תקין.
    הפלה ראשונה- העובר איבד את הדופק בשבוע ה9( לאחר שכבר נצפה- אבל נצפה מאוחר מהצפוי- היה מלכתחילה משהו לא טוב בהריון כי בבטא 11600 לא ראו עדיין עובר)-גרידה
    הפלה שניה- שק הריון ריק ( הבטא הפסיקה להכפלי את עצמה ב1600 יחידות)-ציטוטק
    הפלה 3 - טבעית (לא ידעו מתי הפסיק להתפתח אבל ראיתי שיצא שק הריון)
    לאחר מכן 3 הריונות כימיים ועכשיו ההריון הנוכחי שנראה שוב כלא תקין ( הבטא הפסיקה להכפיל את עצמה. שוב..... ותמיד הבטא נמוכה יותר ממה שהייתה בהריונות התקינים שהיו לי)
    ב3 הפלות אני יודעת שהביוץ היה מהשחלה הימנית..
    לפני שהתחיל סיפור ההפלות עברתי ניתוח להוצאת אפנדימיט נמקי וסבלתי מפריטוניטיס ויומיים לאחר מכן נותחתי שוב כי נגמרה חסימת מעיים.
    האם יש מצב שיש לי הידרוסלפינקס בחצוצרה השמאלית (שנוצר בגלל כל הבלאגן שהיה)וזה גורם לי להפלות? האם זה תרחיש קלאסי שיכול להיות בהידרוסלפינקס?
    קרישיות יתר- אין( בדקו)
    היסטרוסקופיה תקינה.
    אני בדרך לקריוטיפ אבל יש לי כבר 2 ילדים(לפני האפנדיציטיס) ככה שאני חושבת שהוא יהיה תקין.
    נברתי ברשת וקראתי על ההידרוסלפינקס . יש מצב שזה זה? לבקש צילום רחם?( לא עשו לי?)
    יש עוד בדיקות שאולי עלי לעבור? אני ממש מיואשת....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הידרוסלפינקס והפלות חוזרות - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    01/09/2013

רצוי לבצע צילום רחם - זוהי הבדיקה היחידה (למעט לפרוסקופיה) שיכולה לאבחן את מצב החצוצרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו