מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידרוסלפינקס והפלות חוזרותמיואשת01/09/2013
היי,
עברתי 3 הפלות ועכשיו שוב בהריון שנראה לא תקין.
הפלה ראשונה- העובר איבד את הדופק בשבוע ה9( לאחר שכבר נצפה- אבל נצפה מאוחר מהצפוי- היה מלכתחילה משהו לא טוב בהריון כי בבטא 11600 לא ראו עדיין עובר)-גרידה
הפלה שניה- שק הריון ריק ( הבטא הפסיקה להכפלי את עצמה ב1600 יחידות)-ציטוטק
הפלה 3 - טבעית (לא ידעו מתי הפסיק להתפתח אבל ראיתי שיצא שק הריון)
לאחר מכן 3 הריונות כימיים ועכשיו ההריון הנוכחי שנראה שוב כלא תקין ( הבטא הפסיקה להכפיל את עצמה. שוב..... ותמיד הבטא נמוכה יותר ממה שהייתה בהריונות התקינים שהיו לי)
ב3 הפלות אני יודעת שהביוץ היה מהשחלה הימנית..
לפני שהתחיל סיפור ההפלות עברתי ניתוח להוצאת אפנדימיט נמקי וסבלתי מפריטוניטיס ויומיים לאחר מכן נותחתי שוב כי נגמרה חסימת מעיים.
האם יש מצב שיש לי הידרוסלפינקס בחצוצרה השמאלית (שנוצר בגלל כל הבלאגן שהיה)וזה גורם לי להפלות? האם זה תרחיש קלאסי שיכול להיות בהידרוסלפינקס?
קרישיות יתר- אין( בדקו)
היסטרוסקופיה תקינה.
אני בדרך לקריוטיפ אבל יש לי כבר 2 ילדים(לפני האפנדיציטיס) ככה שאני חושבת שהוא יהיה תקין.
נברתי ברשת וקראתי על ההידרוסלפינקס . יש מצב שזה זה? לבקש צילום רחם?( לא עשו לי?)
יש עוד בדיקות שאולי עלי לעבור? אני ממש מיואשת....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוסלפינקס והפלות חוזרות - תגובה
ד``ר יורם גלעדי01/09/2013רצוי לבצע צילום רחם - זוהי הבדיקה היחידה (למעט לפרוסקופיה) שיכולה לאבחן את מצב החצוצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)