פרופיל הורמונאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונאלי
    קרן
    07/10/2013

היי,
    אני בת 37 ועברתי 4 הפלות+הריונות כימיים.
    הפלה אחת הייתה הפלה בוששת( דופק העובר פסק) ועברתי גרידה ולאחר מכן לא הצלחתי להגיע לדופק- הבטא הייתה מתחילה לדשדש (פתאום) ומפסיקה לעלות -> לאחר מכן יורדת ואז היה מגיע הדימום.
    בצעתי פרופיל הורמונאלי ביום ה3 של המחזור ונראה לי שהאסטרודיול קצת גבוה וגם פרוגסטרון טיפה גבוה.
    הפרולקטין מאד גבוה אבל בצעתי את הבדיקה 40 דקות לאחר שקמתי ולא חיכיתי 3 שעות ככה שיכול מאד להיות שהבדיקה מוטעית ( המחזורים שלי מאד סדירים- המחזור נשאר סדיר אפילו אחרי הפלה)
    Prolactin 781 mIU/l
    LH - Luteinizing Hormone 5.6 IU/l
    FSH 7.6 IU/l
    Estradiol (E2) 153 pmol/l
    Progesterone 2.4 nmol/L

האם הפרופיל תקין למרות הסטיות הקטנות?באסטרודיול ובפרוגסטרון?
    אם הפרולקטין הגבוה יכל לגרום לי הפלות? הריונות כימיים? ( למרות שיש מצב סביר שהתוצאה אינה נכונה כי לא חיכיתי 3 שעות)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופיל הורמונאלי

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונאלי - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    20/10/2013

הפרופיל ההורמונלי תקין. הפרולקטין מעט גבוה - יכול בהחלט להיות קשור לעובדה שלא נלקח בזמן. התשובות הנ'ל אינן מסבירות את הקושי בהגעה להריון תקין. מומלץ לפנות לרופא המטפל כדי להשלים בירור מלא כולל הסטוריה רפואית מלאה, בדיקה גופנית כולל US וצילום רחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו