טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בת 32 נכנסתי להריון ובשבוע 9 אחרי שהרגשתי שהבחילות פסקו מהרתי לרופא לעשות בדיקה ולחרדתי גילתי שלא היה דופק ..עברתי גרידה יום אחרי זה ומאז עברו שבועיים וחצי..מה נייתן לעשות להכנס שוב? איך אפשר שזה לא יקרה? זה ממש שבר לי את הלב זה הריון ראשון וממש התרגשנו אני ובעלי ופתאום כלום תחושת רייקנות ואכזבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לצערי מדובר בתופעה שכיחה יחסית אך הפלה אחת בלבד בהחלט אינה מרמזת על הפלות חוזרות בעתיד. בכל מקרה, למען הסר ספק יש לפנות לרופא המטפל לבירור ראשוני כדי לשלול גורמי סיכון להפלות חוזרות. במידה ואין כאלה ניתן לנסות להרות שוב. אין צורך בזמן המתנה כלהוא. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד