הריון עם הפרעות אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון עם הפרעות אכילה
    ליאל
    30/11/2013

שלום
    אני סובלת מזה 9 שנים מבולימיה
    גובה 1.70
    משקל 57
    BMI תקין
    כאשר התחלתי את הדיאטה בגיל 16 (כיום בת 26)
    הפסקתי לקבל מחזור ובגיל 18 ,רופא נשים המליץ לי לקחת גלולות על מנת שיהיה לי מחזור וגם לטפל בבעיה של שיעור יתר ואקנה
    לפני שנה הייתי אצל רופאת נשים לוודא את הסיכויים שלי להיכנס להריון (אז הייתי משקל 54)
    סיפרתי לה את כל מה שאני מפרטת כרגע ,היא נתנה לי כדורים מסוימים וכן הפנתה אותי לבדיקת דם (הקשורה להורמונים)
    כשחזרתי אליה עם תוצאות,אמרה שהכול תקין ואם ארצה להיכנס להריון בעתיד ,ייתנו לי כדורים מסוימים (לא זוכרת מה תפקידם) ואוכל להיכנס להריון ,
    השאלה שלי היא כזו,אם מגיל 17 לא קבלתי מחזור(יותר נכון לא בדקתי כי אני עם גלולות מאז,עשיתי הפסקות של חודשיים שלוש שבהם לא קבלתי מחזור),יש לי אפשרות להיכנס להריון ספונטני או שבוודאות אני אזדקק לטיפולים כאלה ואחרים ?
    אני נורא חוששת שתהיה לי בעיה להיכנס להריון ואשמח שתפנה אותי לבדיקות הרלוונטיות
    אם בשלב הזה אני כבר רוצה לנסות להכנס להריון
    מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון עם הפרעות אכילה

הוספת תגובה

• הריון עם הפרעות אכילה - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    13/12/2013

לא הבנתי אם את מקבלת גלולות כרגע, ואם לא - האם יש מחזור ספונטני מדי פעם?
    במידה ואת לא לוקחת גלולות יש לבצע בדיקה ראשונית כולל US ופרופיל הורמונלי. במידה ואת לוקחת כרגע גלולות, כמובן שלא ניתן לדעת כרגע מה קורה מבחינת סדירות המחזור הטבעי שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו