מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון עם הפרעות אכילהליאל30/11/2013
שלום
אני סובלת מזה 9 שנים מבולימיה
גובה 1.70
משקל 57
BMI תקין
כאשר התחלתי את הדיאטה בגיל 16 (כיום בת 26)
הפסקתי לקבל מחזור ובגיל 18 ,רופא נשים המליץ לי לקחת גלולות על מנת שיהיה לי מחזור וגם לטפל בבעיה של שיעור יתר ואקנה
לפני שנה הייתי אצל רופאת נשים לוודא את הסיכויים שלי להיכנס להריון (אז הייתי משקל 54)
סיפרתי לה את כל מה שאני מפרטת כרגע ,היא נתנה לי כדורים מסוימים וכן הפנתה אותי לבדיקת דם (הקשורה להורמונים)
כשחזרתי אליה עם תוצאות,אמרה שהכול תקין ואם ארצה להיכנס להריון בעתיד ,ייתנו לי כדורים מסוימים (לא זוכרת מה תפקידם) ואוכל להיכנס להריון ,
השאלה שלי היא כזו,אם מגיל 17 לא קבלתי מחזור(יותר נכון לא בדקתי כי אני עם גלולות מאז,עשיתי הפסקות של חודשיים שלוש שבהם לא קבלתי מחזור),יש לי אפשרות להיכנס להריון ספונטני או שבוודאות אני אזדקק לטיפולים כאלה ואחרים ?
אני נורא חוששת שתהיה לי בעיה להיכנס להריון ואשמח שתפנה אותי לבדיקות הרלוונטיות
אם בשלב הזה אני כבר רוצה לנסות להכנס להריון
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון עם הפרעות אכילה - תגובה
ד``ר יורם גלעדי13/12/2013לא הבנתי אם את מקבלת גלולות כרגע, ואם לא - האם יש מחזור ספונטני מדי פעם?
במידה ואת לא לוקחת גלולות יש לבצע בדיקה ראשונית כולל US ופרופיל הורמונלי. במידה ואת לוקחת כרגע גלולות, כמובן שלא ניתן לדעת כרגע מה קורה מבחינת סדירות המחזור הטבעי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)