מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלות חוזרותשני07/12/2013
היי
אני בת 30 ובשנה וחצי האחרונה עברתי שלוש הפלות, כולן בשבוע השמיני. בשלושת הפעמים הכניסה להריון הייתה קלה הצליחה בפעם הראשונה. לאחר ההפלה השלישית עברתי בדיקות קרישיות וצילום רחם שלאחריו עברתי ניתוח לפתיחת חצוצרה כתוצאה מהידבקויות. נאמר לי שבהריון הבא אקבל קלקסן ואספירין לאחר איחור של שבוע. מאז עברו ארבעה חודשים. בפעמיים האחרונות המחזור איחר ביומיים וחוויתי סימפטומים כגון בחילות וגודש בחזה. האם יש סיכוי שאני צריכה לקבל את הקלקסן מוקגם יותר או שבפתיחת החצוצרה נוצר נזק? האם יש משהו שניתן לבקש לחיזוק הגוף?
המון תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות - תגובה
ד``ר יורם גלעדי13/12/2013אם אכן הבעיה היא אכן קרישיות יתר, לפי בדיקות המעבדה, רצוי להתחיל את הטיפול מיד עם תשובת הריון חיובית (יכול להיות גם יום אחד של איחור). לגבי טיפולים נוספים אם צריך, יש לברר גורמים אחרים ברקע שלך (BMI , חסרים תזונתיים אם קיימים, פרופיל הורמונלי וכו')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)