טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני סובלת מ-ITP (טרומבוציטופניה) כרוני, כבר 15 שנים, ספירות סביב 60,000 ללא כל טיפול מעולם. רוויזיה אחרונה של סטטוס אימונולוגי לפני 6 חודשים כולל APLA תקינה לחלוטין. לאחר 6 חודשי נסיונות נכנסתי להריון שהתברר ככימי, דימום החל שבוע לאחר האיחור (בטא ראשונה 131, שנייה לאחר 5 ימים 31). האם ידוע קשר בין ITP להפלות מלבד תסמונת APLA? האם כדאי לפנות לייעוץ ולשקול טיפול כבר על רקע הריון כימי ראשון בגלל מחלת הרקע?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד