הפלה פליטת עובר בשלמותו שבוע 12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה פליטת עובר בשלמותו שבוע 12
    שרון
    14/02/2014

שלום
    אני בת 36 כמעט נ+2 לידה ראשונה קיסרית ושנייה רגילה
    ברקע הפלה יזומה בצעירותי והפלה טבעית בדיוק לפני שנה בשבוע 6-7 לפני שנצפה דופק יצא הכל לבד ללא גרידה
    ולעיקר... לפני כשבועיים הייתי מאושפזת בשל התייבשות שלשולים קשים שרק עכשיו לאחר 10 ימים התברר שצמח לו חיידק השיגלה.. בינתיים לפני יומיים עברתי הפלה בשבוע 12, יומיים לפני הייתי בשקיפות עורפית הכל תקין, ביום ההפלה שעה לפני שהעובר נפלט היה דופק... הגעתי למיון נשים עם דימום וקריש דם שיצא יש תמונה לא נעימה מצורפת, היה דופק בהמתנה לרופא הדימום גבר ועל כסא הרופא נפלט עובר בשלמותו, מיד העבירו אותי לניתוח גרידה להוצאת שאריות השיליה )-:
    עצוב לי אני יומיים אחרי גרידה חושבת ללא הפסקה למה כבר פעם שנייה, הכל היה תקין איך הגוף פלט את העובר שלם? האם חיידק השיגלה פגע בי? רק עכשיו נתנו לי ציפרוקסין ל5 ימים בשל החיידק ולא לזיהום חלילה...
    מה עושים מכאן?
    מפחיד אותי להרות שוב...
    מצבי הנפשי ממש עצוב...
    אשמח ואודה לך על תשובה מפורטת ככל שניתן, תודה.
    לציין שלאחר ההפלה הדימום חלש לא היה להם הרבה מה להוציא רק שאריות שילייה)-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפלה פליטת עובר בשלמותו שבוע 12 - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    17/02/2014

קשה לתת אבחנה לפי הפרטים הנ'ל. יכול להיות שההפלה קשורה לזיהום (לצורך זה היה רצוי לשלוח את תוכן ההריון לתרבית), בנוסף רצוי להשלים בירור של פתולוגיות ברחם עצמו (שרירן לדוגמא) ע'י US והיסטרוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו