חודשיים לאחר גרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודשיים לאחר גרידה
    שירן
    17/02/2014

בת 24, חודשיים אחרי גרידה (חומר שהוצא נשלח לבדיקה)+ אנטיביוטיקה (עובר ללא דופק בשבוע 8 לאחר שנצפה דופק בשבוע 7) נאמר לי שהמחזור צריך להגיע בין 4-6 שבועות לאחר הגרידה אך עברו כבר חודשיים והמחזור לא מגיע. שבוע לאחר הגרידה הייתי אצל הרופא הנשים שעשה אולטרסאונד ואמר שהרחם נראה לו מתכווץ יפה ושזה נראה תקין.
    היום ( כעבור חודשיים מהגרידה) הייתי אצל הרופא נשים הוא שלל הריון לאחר בדיקה ועשה אולטרסאונד אמר שהרירית דקה בעובי 6 ס"מ ויש זקיקים קטנים מאוד ב2 הצדדים, נתן לי כדורים 21 יום של פרוגליוטון ואמר שהמחזור יגיע ובמידה ועדיין לא מסתדר המחזור ויגיע מעצמו כנראה שנוצרו הידבקויות עקב הגרידה וטען שזה סיפור מורכב שקשה לצאת ממנו.. האם זה שהרירית בעובי 6 ס"מ ועדיין לא קיבלתי מחזור יכול להעיד על סיבוך עקב גרידה? האם נטילת הכדורים הכרחית ויגרמו גם לרירית להתעבות? המחזורים שלי לפני כן היו כל 28 יום בידיוק אני ממש לחוצה ומודאגת אנא עזור לי.
    יש לציין שלאחר לידת ביתי הראשונה (8 חודשים) עברתי הסטרוסקופיה אבחנתית+ניתוחית עקב הישארות שיליה ברחם לאחר לידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודשיים לאחר גרידה

הוספת תגובה

• חודשיים לאחר גרידה - תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    24/02/2014

תוצאות האולטראסאונד כפי שצירפת מעידות על כך שככל הנראה הביוץ מעט מתעכב ולאו דווקא על הידבקויות. מציע לסיים את הפרוגילוטון. בדר'כ המחזור מסתדר אחר'כ. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו