מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ביוץ לאחר הפלהמנעה19/02/2014
לפני 5 חודשים עברתי הפלה וכבר זה החודש החמישי שאני מנסה להכנס להריון בדיקות הביוץ שעשיתי הראו לי שלישי רק פעם אחת הראה לי חיובי ובאותו יום קיימנו יחסים למרות שקיבלתי מחזור מדוע קשה כל כך להכנס להריון לאחר הפלה???? יכול להיות שאין לי ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להוסיף
מנעה19/02/2014רציתי להוסיך שההפלה שעשיתי היתה הפלה מלאכותית עקב לחץ מהסביבה אבל ההריון היה תקין בשבוע סוף 8 . את ההריון הראשון על הפעם הראשונה נכנסתי ועכשיו ממש קשה האם יכול להיות שההפלה פגעה לי בגוף???? ועוד משהו ההריון הראשון זה היה מבן זוג אחר ועכשיו זה מבעלי ה 5 חודשים שאני מנסה להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יחסית צעירה 21 וחצי
מנעה19/02/2014אני יחסית צעירה 21 וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקןת לאחר הפלה
מנעה19/02/2014רציתי להוסיף האם זה יתכן שאין לי בכלל הפרשות פוריות בתקופת הביוץ ויש לי הרבה דלקות האם זה קשור לזה שיש קושי להכנס להריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר ביוץ לאחר הפלה - תגובה
ד``ר יורם גלעדי24/02/2014עקרונית - אם המחזור סדיר , סביר להניח שגם הביוץ סדיר. רצוי לבצע בדיקת דם לפרופיל הורמונלי. במידה ולא תהרי בחדשים הקרובים רצוי לבצע צילום רחם כדי לשלול הידבקויות / חסימת חצוצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מנעה24/02/2014אבל האם יכול להיות שדלקות מונעות הריון????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר יורם גלעדי02/03/2014דלקת ברחם עלולה לגרום להידבקויות. בצילום רחם ניתן לאבחן זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סןף בהריון!!!!
שאלה02/04/2014כן נכנסתי לבסוף להריון!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סןף בהריון!!!! - תגובה
ד``ר יורם גלעדי07/04/2014בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)