טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לפני כשנתיים עברתי הפלה ראשונה בכדורים זה היה ממש התחלה..לאחר שנה עברתי עוד 2 הפלות בשאיבה האם זה משפיע על כניסה להיריון בעתיד.,? יכול להיות שאני לא יוכל להכנס להריון יותר? הווסת שלי סדירה כול חודש אני מקבלת בתאריך הקבוע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפני 5 וחצי חודשים ומאז מנסה להכנס להריון ללא הצלחה אז כן זה כנראה יכול לפגוע למרות שאמרו לי שהכל בסדר אצלי אבל אני עדיין חוששת שמשהו נפגע....מניסיון לעשות הפלה זה לא הכי בריא לגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל הפלה מעלה אופן תיאורטי אפשרות לסיבוכים העלולים לגרום להידבקויות הרחם/חצוצרות. למרות זאת - במידה ולא היו סיבוכים כמו דימום חריג/חום/זיהום לאחר ההפלות הרי שהסיכוי לסיבוכים קטן מאד.
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד