מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור אחרי הפלה עם כדוריםאיריס דיליון01/05/2014
ד"ר שלום,
אני בת 44 +3
עברתי הפלה עם כדורים בשבוע ה6
3/3 מפיג'ין....הפרשה התחילה בערב
5/3 ציטוטק....דימום אחרי שעתיים....ובמשך שבועיים...שהלך ונחלש
17/3 עברתי אולטרסאונד...נאמר לי שהרחם נקי...
לאחר מכן התחיל שוב דימום חלש ואחרי שבוע..
ב 19/4 התחיל נראה לי מחזור אגרסיבי....עם גושים...ממש כמו מחזור אחרי לידה...אחרי שבוע היתה החלשות אולם עדיין יש לי דימום ...חזרתי לרופא שערך לי את ההפלה/אולטראסונד...לשאול אם זה תקין...אמר שהטיפול שניתן הוא להפלה....בקשר למחזור יש ללכת לרופא הפרטי שלי...או שאחכה ואעבור אולטראסאונד שוב אצלו....מאחר שלא תכננתי לחכות שעות כי הוא בניתוחים כל היום הלכתי....אמר שאני יכולה לחזור שוב כי אם משהו לא תקין ברחם זה עליו...אבל בשיבוש המחזור או כל מה שנוגע לזה ...זה הרופא הפרטי שלי
האמת היא שהתחושה כאילו איבדתי שליטה על הגוף שלי...וזו תחושה גרועה....קבעתי תור..לרופא הראשון שהיה פנוי ב7/5 ...מה פשר מחזור כזה ארוך...האם משהו לא תקין ברחם...אחרי שנאמר לי שהוא נקי?...ולכן יש עדיין דימום אדום וקרישים... תודה איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי הפלה עם כדורים - תגובה
ד``ר יורם גלעדי04/05/2014ה לדעת ללא בדיקה. יכול להיות שבכל זאת הייתה שארית הריון שנפלטה וזו הסיבה לדימומים. בכל מקרה - יש להיבדק כולל US
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)