מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים וחום לאחר הזרעהמאיה01/08/2014
שלום, אני בת 29. בטיפולי פוריות כבר 9 חודשים.
התחלתי מאיקוקלמין ועליתי שלב לזריקת גונאל אף 150 מ"ל.
עשיתי כבר 3 הזרעות תוך רחמיות כאשר בשתיים הראשונות לא כאב לי כלל לאחר מיכן וכעת, בהזרעה השלישית, יש לי דקירות בבטן התחתונה שמתגברות וחום של 37.5
(לא יותר מיזה)
הרופא אמר לי לקחת אנטיביוטיקה- אוגמנטין.
התחלתי אתמול בערב ועדיין אין שיפור..
כמה שאלות:
1. מדוע זה קרה? האם אני רגישה לנוזל הזרע? למרות שבפעמיים הקודמות לא הייתי רגישה?
2. האם אני עלולה לסכן את ההריון (אם בכלל זה נקלט הפעם) אם אני לוקחת אנטיביוטיקה ואופטלגין לשיכוך הכאבים?
3. מתי אני אמורה להרגיש שהאנטיביוטיקה עוזרת..? כי נראה שכלל לא משפיע.
4. האם הכאבים מעידים על הצלחת\ אי הצלחת הטיפול?
5. האם זה דבר שכיח אחרי הזרעה?
בבקשה תענו לי! ממש בלחץ וכבר מתחילה לאבד את זה.. לצערי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים וחום לאחר הזרעה - תגובה
ד``ר יורם גלעדי02/08/20141- ישנן מס' סיבות פוטנציאליות דלקת בדרכי השתן, דלקת ברחם כתוצאה מההזרעה, גרוי השחלות כתוצאה מהטיפול ההורמונלי שקיבלת וכו' וכו' . קשה לדעת ללא בדיקה.
2 - התרופות שאת לוקחת לא גורמות נזק להריון
3 - במידה ואין שיפור תוך 48 שעות יש להיבדק שוב
4 - לא
5 - כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ובהמשך
מאיה02/08/2014תודה רבה ובהמשך..
האם ההטיפול האנטיביוטי (אוגמנטין 875 פעמיים ביום במשך 5 ימים) אמור לרפא את כל מה שציינת בסעיף 1?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ובהמשך - תגובה
ד``ר יורם גלעדי05/08/2014במידה ומדובר בזיהום ברחם זה טיפול חלקי בלבד. בכל מקרה במידה וכבר התחלת טיפול ממליץ לסיים אותו לפי ההוראות שקיבלת ולהגיע לביקורת אצל הרופא המטפל עם תום הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)