מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה נדחיתשרון02/08/2014
שלום לך
אני בהריון אחרי IVF. אך לצערי אין דופק לעובר משבוע 9-10. אמורה להיות עכשיו בשבוע12.
אני מאוד פוחדת מגרידה עקב ניסיון עבר - עברתי פעם אחת גרידה בעבר ויש לי רירית דקה יחסית ואני חוששת שגרידה נוספת תגרום לרירית להיות עוד יותר דקה.
1. האם עדיין יש סיכוי לציטוטק?
2. שאלה כללית חשובה לי - האם גם לציטוטק עלולה להיות השפעה שלילית על הרירית לטווח ארוך?? כלומר להפוך אותה לדקה יותר? למרות שמדובר בכדור ולא פעולה כירורגית?
3. מה הסיכויים להפלה טבעית שלמה?? כמה זמן בממוצע - בערך יכולה לקרות הפלה טבעית??
נא תשובה מפורטת לשלוש השאלות.
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה נדחית - תגובה
ד``ר יורם גלעדי05/08/2014ציטוטק בדר'כ לא יעיל בשבוע כזה כך שלא ממליץ לנסות. הפלה טבעית שלמה יכולה לקרות אך הסיכויים קטנים ובדר'כ נשארת שארית שמחייבת ריקון של הרחם. במידה ומבצעים מלכתחילה ריקון הרחם ע'י שאיבה בואקום - (מתבצע בכל בתי החולים) הסיכון לסיבוכים קטן ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)